×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 12. maijs
Šodien sveicam: Valija, Ināra, Ina, Inārs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-12-19
Lēdurdzieša Emīla Cipuļa četrinieks izcīna bronzu Eiropas čempionātā bobslejā

Novadnieka Emīla Cipuļa pilotētais bobsleja četrinieks ar stūmējiem Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Kristu Lindenblatu, aizvadot divus labus braucienus, izdevās izcīnīt 3. vietu Pasaules kausa posma ceturtajās sacensībās četrinieku disciplīnā, kas vienlaicīgi ir arī Eiropas čempionāts.

Lēdurdzieša Emīla Cipuļa kvartets zaudēja vien divām Vācijas ekipāžām ar pilotiem Frančesko Frīdrihu un Johanesu Lohneru. Latvijas otra ekipāža ar pilotu Jēkabu Kalendu ieņēma 12. vietu posmā, kas Eiropas čempionāta ieskaitē – 10. vieta.

Otrajā braucienā komandai izdevās atkārtot tādu pašu starta laiku, labi izbraukt trasi un finišu sasniegt 3. vietā gan braucienā, gan arī divu braucienu summā.

Emīls Cipulis ir astotais Latvijas pilots, kurš izcīnījis medaļu Eiropas čempionātā. Divniekos medaļas izcīnījuši pieci piloti (Jānis Ķipurs, Zintis Ekmanis, Māris Poikāns, Oskars Melbārdis, Oskars Ķibermanis), un arī četriniekos pieci (Sandis Prūsis, Jānis Miņins, Oskars Melbārdis, Oskars Ķibermanis, Emīls Cipulis). Uzvaru Eiropas čempionātā Latvija pēdējo reizi izcīnīja 2022. gadā, kad Ķibermaņa četrinieks palika nepārspēts Sanktmoricas trasē.

 

Foto: Viesturs Lācis


© www.sigulda.lv


Pasākumi