×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 12. maijs
Šodien sveicam: Valija, Ināra, Ina, Inārs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-12-19
Siguldas “Ziemassvētku florbola turnīrs 2023”

Siguldā 16. decembrī aizvadīts ikgadējais Ziemassvētku florbola turnīrs jaunākajiem spēlētājiem, kurā šoreiz piedalījās četras komandas  – “FBK SĀC”, Florbola klubs “Rīgas Lauvas”, “Florbola treniņi Siguldā” un “Inčukalna Coyote”.

Mazajiem florbolistiem lieliska motivācija sezonas vidū un iespēja cīnīties par medaļām un kausu. Turnīrā aizvadījām grupas spēles, kur pārliecinoši “Rīgas Lauvas” uzvarēja visās spēlēs un nodrošināja vietu finālā, otra fināliste tika noskaidrota tikai pēdējā grupas spēlē, kur FS “Sigulda” nospēlēja 5:5 ar “FBK SĀC”. Ar šādu rezultātu mājiniekiem tika izcīnīta iespēja doties uz finālu.

Par trešo vietu cīnījās “Inčukalna Coyote” un “FBK SĀC” komandas, kur aizraujošā spēlē “Inčukalna Coyote” izcīna 3. vietu.

Finālā tikās FS “Sigulda” un “Rīgas Lauvas”, kur grupās spēlē pārliecinoši labāki bija “Rīgas Lauvas”, tomēr siguldieši parādīja raksturu un tikai sīvā cīņā piekāpās rīdziniekiem.

Paldies visām komandām par dalību! Paldies mūsu draugiem un atbalstītājiem: Siguldas novada pašvaldībai, “WinWin Sport”, “Poligon #1 - Tactical Laser Tag”, “Villa Vanilla”, “Datoru Doktorātam”, “Topwood”, Siguldas 1. pamatskolai, “Puķu Elvim”, “SORBAS”, “Tobio sushi” un “Rāmkalniem”.


© www.sigulda.lv


Pasākumi