×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-12-20
Notiks svētku brauciens ar izdekorētām ugunsdzēsēju automašīnām

Gaisma rada drošību, tāpēc piektdien, 22. decembrī, Inčukalna Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība sadarbībā ar Lēdurgas Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības biedriem jau ceturto gadu rīko izgaismotu Ziemassvētku braucienu ar izdekorētām ugunsdzēsēju mašīnām.

Pasākuma mērķis ir iepriecināt iedzīvotājus, radot svētku sajūtu, kā arī atgādināt par ugunsdrošību svētku laikā.  Ugunsdzēsējiem ir liels prieks piedalīties svētku pasākumos, nevis tikai steigties sniegt palīdzību izsaukumos.

Pasākumā piedalīsies sešas ugunsdzēsēju autocisternas. No Inčukalna Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības būs piecas autocisternas – divas no Inčukalna posteņa, viena no Vangažu posteņa. Vēl viena no Inciema posteņa un viena no Mālpils posteņa, kā arī no viena autocisterna no Lēdurgas Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības.

Pasākuma sākums plānots plkst. 16.00–16.20 Mālpilī, bet noslēgums ap plkst. 21.00 Gaujā (maršrutā Gaujaslīču iela).

Maršruts:

  • Mālpils (no plkst. 16.00 līdz 16.20), (fotografēšanās pie PII "Māllēpīte");
  • Inčukalns (no plkst. 17.00 līdz 17.40), (fotografēšanās pie Inčukalna Tautas nama);
  • Vangaži (no plkst. 17.50 līdz 18.05), (fotografēšanās pie Vangažu Kultūras nama);
  • Kļavas (plkst. 18.15 izbraucam cauri pa Kļavas ielu);
  • Ragana (no plkst. 18.30 līdz 18.45), (fotografēšanās pie Krimuldas Tautas nama);
  • Inciems (no plkst. 19.00 līdz 19.15), (fotografēšanās pie pirmsskolas izglītības iestādes “Ezerciems”);
  • Sigulda (no plkst. 19.30 līdz 20.30), (Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā mašīnas apskatāmas no plkst. 20.30 līdz 21.00);
  • Gauja (ap plkst. 21.00 izbraucam cauri pa Gaujaslīču ielu.

Detalizēts maršruts:

  • Mālpils (sākums plkst. 16.00) 

Maršruts: Nākotnes iela–Kastaņu iela–Ķiršu iela–Jaunā iela (apstāšanās pie PII "Māllēpīte" uz apmēram piecām minūtēm) – Krasta iela–Nākotnes iela–Pils iela–Zemeņu iela–Mergupes iela–Strēlnieku iela–Pirts iela–Ķiršu iela.

  • Inčukalns (sākums plkst. 17.00)

Maršruts: Riekstu iela–Lazdu iela–Rožu iela–Ķiršu iela–Smilšu iela–Zvaigžņu iela–Egļu iela–Atpūtas iela–Priežu iela–Vāveres iela–Dzelzceļa iela–Smilšu iela–Atmodas iela–Saules iela–Zvaigžņu iela–Atmodas iela–Inčukalna Tautas nams (apstāšanās uz apmēram piecām minūtēm) – Cīruļu iela–P10–Plānupes iela–Bērzu iela–Caunas iela–Medņu iela–Ausmas iela–Plānupes iela.

  • Vangaži (sākums plkst. 17.50)

Maršruts: Gaujas iela–Smilšu iela–Parka iela–Dārza iela–Saules iela–Senču iela–Dārza iela–Parka iela–Smilšu iela–Gaujas iela–Vangažu kultūras nams (apstāšanās uz aptuveni piecām minūtēm) – Vidzemes iela.

  • Kļavas

Aptuveni plkst. 18.15 izbraucam cauri pa Kļavas ielu.

  • Ragana (sākums plkst. 18.30)

Maršruts: Dārza iela–Saules iela–Gavēņu iela–Skolas iela–Krimuldas Tautas nams (apstāšanās uz aptuveni piecām minūtēm) – Saules iela–Mazā iela–Tirgus iela.

  • Inciems (sākums plkst. 19.00)

Maršruts: P8–V89–Straupes iela–Ošu iela–Inciema tornis (apstāšanās uz apmēram piecām minūtēm) – Turaidas iela–P8.

  • Sigulda (sākums plkst. 19.30)

Maršruts: Raiņa iela–Ausekļa iela–Stacijas iela–Gāles iela–Lauku iela–Jūdažu iela–Helmaņa iela–Zinātnes iela–Pulkveža Brieža iela–Vidzemes šoseja–Rūdolfa Blaumaņa iela–Parka iela–Krišjāņa Barona iela–Dārza iela–Televīzijas iela–Līvkalna iela–Pils iela–Leona Paegles iela–Lāčplēša iela–Ziedu iela–Lakstīgalas iela–Pils iela–Siguldas dzelzceļa stacijas laukums.

  • Gauja 

Aptuveni plkst. 21.00 izbraucam cauri pa Gaujaslīču ielu. 

 

Informāciju sagatavoja:
Inčukalna BUB valdes priekšsēdētājs
Rihards Keišs


© www.sigulda.lv


Pasākumi