×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 13. maijs
Šodien sveicam: Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-12-21
“CleanR” darba grafiks Ziemassvētku un Jaunā gada brīvdienās

Ziemassvētku un Jaunā gada brīvdienās tiks mainīts “CleanR” klientu apkalpošanas centru, zvanu centra un šķirošanas laukumu darbalaiks. Savukārt atkritumu izvešana arī svētkos tiks nodrošināta saskaņā ar ierasto grafiku.

Svētku brīvdienās klientiem arvien būs iespēja saņemt virkni “CleanR” pakalpojumu pašapkalpošanās portālā vai mobilajā lietotnē manai.videi.lv. Pirmajos Ziemassvētkos, 25. decembrī, un Jaungada dienā, 1. janvārī, nestrādās zvanu centrs. Savukārt Otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, zvanu centrs strādās no plkst. 9.00 līdz 15.00.

Ziemassvētku un Jaunā gada brīvdienās atkritumu izvešana klientiem tiks nodrošināta saskaņā ar ierasto grafiku. Lai atceltu atkritumu izvešanu 23. decembrī un no 24. līdz 27. decembrim, klientiem jāaizpilda pieteikums līdz 22. decembra attiecīgi plkst.12.00 un 15.00. Lai atceltu atkritumu izvešanu 27. un 28. decembrī, pieteikums jāaizpilda līdz 26. decembra attiecīgi plkst. 12.00 un 15.00. Savukārt, lai atceltu atkritumu izvešanu 30. decembrī un no 31. decembra līdz 3. janvārim, pieteikums jāaizpilda līdz 29. decembra attiecīgi plkst. 12.00 un 15.00.

No 22. decembra līdz pat 1. janvārim tiks mainīts “CleanR” šķirošanas laukumu darbalaiks. Laukums “Dzelzceļa stacija “Inčukalns”” būs atvērts 23. un 30. decembrī no plkst. 10.00 līdz 14.00, 27. decembrī no plkst. 15.00 līdz 19.00, bet 28. decembrī – no plkst. 10.00 līdz 17.00.

 

Informāciju sagatavoja:
AS "CleanR Grupa" sabiedrisko attiecību vadītāja
Zane Plone


© www.sigulda.lv


Pasākumi