×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 15. maijs
Šodien sveicam: Sofija, Taiga, Airita, Arita
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-12-22
Izmaiņas Siguldas novada pašvaldības domes deputātu sastāvā

Siguldas novada Vēlēšanu komisija informē, ka ar Siguldas novada pašvaldības domes 2023. gada 30. novembra sēdes lēmumu nolemts uz laiku apturēt Siguldas novada pašvaldības domes deputāta Aivara Garanča (“Jaunā VIENOTĪBA”) pilnvaras. Saskaņā ar Siguldas novada pašvaldības vēlēšanu komisijas balsu skaitīšanas rezultātiem no kandidātu saraksta Siguldas novada pašvaldības domes vēlēšanās nākamais kandidāts no saraksta “Jaunā VIENOTĪBA” ir Jānis Paulovičs.

Pamatojoties uz Centrālās vēlēšanu komisijas 2013. gada 6. marta protokola lēmumu Nr. 6 apstiprinātās instrukcijas “Kārtība, kādā nosakāms deputāta kandidāts bijušā deputāta vietā” 1. un 2. punktu, Siguldas novada vēlēšanu komisija, atklāti balsojot, nolēma noteikt, ka uz laiku, kamēr apturētas Siguldas novada pašvaldības domes deputāta Aivara Garanča pilnvaras, viņa vietā Siguldas novada pašvaldības domes deputāta amatā no saraksta “Jaunā VIENOTĪBA” uzaicināms Jānis Paulovičs.

Aivara Garanča vietā uz noteiktu laiku Siguldas novada pašvaldības domes deputāta amatā ir stājies Jānis Paulovičs.

 

© www.sigulda.lv


Pasākumi