×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-02
No 2. janvāra Laurenču sākumskolai ir jauna direktore – Kristiāna Cielava

Noslēdzies konkurss uz Laurenču sākumskolas direktora/-es amata vakanci. Siguldas novada pašvaldības 2023. gada 21. decembra domes sēdē deputāti nolēma par Laurenču sākumskolas jauno direktori ar 2024. gada 2. janvāri iecelt Kristiānu Cielavu.

Kristiāna Cielava ieguvusi profesionālo bakalaura grādu ar sākumskolas un angļu valodas skolotāja pamatskolā kvalifikāciju Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskolā, kā arī profesionālo maģistra grādu vadības zinībās izglītības vadībā Liepājas Universitātē.

Savas darba gaitas K. Cielava uzsāka 2012. gadā kā pirmsskolas izglītības skolotāja, vēlāk – sākumskolas skolotāja un angļu valodas skolotāja Ventspils 4. vidusskolā, kur strādāja līdz pat 2020. gadam. Laika posmā no 2020. līdz 2021. gadam K. Cielava Ventspils valstspilsētas pašvaldības Izglītības pārvaldē pildīja izglītības darba speciālistes amata pienākumus satura un sadarbības jautājumos. Pēdējo trīs gadu laikā vērtīga darba pieredze uzkrāta, strādājot Izglītības un zinātnes ministrijā par Izglītības departamenta vecāko eksperti.

Uz jautājumu, ko skolotāji un skolēni varēs sagaidīt no jaunās direktores, K. Cielava atbild: “Man patīk mācīties un mācīt, tāpēc izvēlējos skolotājas profesiju. Strādāt skolā –  tā ir privilēģija. Turēt roku uz pulsa, būt klātesošai un redzēt, kā viss mainās. Ceru, ka mēs uzticēsimies cits citam, izturēsimies ar cieņu un sapratni. Kā direktore noteikti būšu vērīga un ieklausīšos gan skolēnos, gan skolotājos. Man padomā ir daudzas interesantas lietas, ko esmu apguvusi starptautiskajos semināros. Būs aizraujoši reizē mācīties un izzināt pasauli.”

Direktores amats K. Cielavai ir jauns izaicinājums, kur viņa veltīs savas zināšanas, prasmes un vēlmi veidot un nodrošināt kvalitatīvu un drošu mācību vidi skolā. Virziens, kur jaunā Laurenču sākumskolas direktore vēlas pastiprināti pievērsties, ir sadarbība ar izglītības iestādēm.

“Mana līdzšinējā pieredze starptautiskajos projektos un kontakti ar citu valstu kolēģiem noteikti palīdzēs realizēt sadarbības projektus, kas skolai līdz šim nav izdevies. Kā ļoti būtisku vēlos uzsvērt darbu ar talantīgajiem skolēniem, lai uzlabotu viņu augsto līmeni mācībās.  Darba procesā noteikti radīsies jaunas idejas, taču nemainīgi tiks koptas un uzturētas Laurenču sākumskolas vērtības un gadu gaita izkoptās tradīcijas. Esmu gandarīta par man izrādīto uzticību, apzinos atbildību un iesaistos ar patiesu vēlmi šeit strādāt,” savā pirmajā darba dienā Laurenču sākumskolā saka izglītības iestādes direktore K. Cielava.

Ar Laurenču sākumskolas direktori K. Cielavu var sazināties, rakstot uz e-pasta adresi kristiana.cielava@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi