×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-08
Ar veiksmīgiem rezultātiem aizvadīts Eberspächer Pasaules kausa 3. posms

6. janvārī Vinterbergas ledus trasē Vācijā norisinājās Eberspächer Pasaules kausa trešais posms, kurā startēja arī mūsu novada kamaniņu braucēji. Sacensības iesākās ar sieviešu divvietīgo ekipāžu sacensībām un turpinājās ar braucieniem sieviešu konkurencē.

Sieviešu konkurencē labākā no latvietēm, divu braucienu summā izcīnot septīto vietu, novadniece Elīna Ieva Vītola, kura abos braucienos uzrādīja labāko starta laiku, bet trases lejas daļā attiecīgi sesto un devīto finiša laiku. Sigitai Bērziņai pirmajā braucienā trešais labākais starta laiks, bet neprecizitātes trases lejas daļā sportistei finišā ļāva ierindoties vien 18. pozīcija. Otrajā braucienā Sigitai Bērziņai ceturtais starta laiks, bet finišā 18. pozīcija, kas divu braucienu summā ļāva ierindoties 17. vietā.

Frančeska Bona pirmajā braucienā ierindojās tūlīt aiz komandas biedres, 19. pozīcijā, taču otrajā braucienā kļūdu virknējuma rezultātā sportiste piedzīvoja kritienu un sacensības nefinišēja.

Eberspächer Pasaules kausa trešā posma pirmo sacensību dienu noslēdza vīriešu ekipāžas, kurās Latvija tika pārstāvēta ar trīs ekipāžām. Latvijas vadošais duets Mārtiņš Bots/Roberts Plūme divu braucienu summā izcīnīja augsto piekto vietu.

Eberspächer Pasaules kausa trešais posma otrā sacensību dienā sākās ar vīriešu sacensībām un noslēdzās ar komandu stafeti. Novadnieks Gints Bērziņš pirmajā braucienā uzrādīja astoto labāko starta laiku, bet trases augšdaļā pieļautais kļūdu virknējums finišā ļāva ierindoties 25. vietā. Otrajā braucienā Gints Bērziņš uzlaboja gan starta, gan finiša laiku, kas divu braucienu summā ļāva pakāpties par četrām pozīcijām uz izcīnīt 21. vietu.

Sacensības noslēdzās ar komandu stafeti, kurā Latvijas komandu pārstāvēju Elīna Ieva Vītola, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Kristers Aparjods un Anda Upīte/Zane Kaluma. Latvijas komanda trasē devās ar piekto kārtas numuru. Cīņā pret tā brīža līderiem – Polijas valstsvienību – latvieši līdz trešajam komandas posmam, vīriešu vieniniekam, bija pārliecinošā vadībā. Taču Kristers Aparjods pēdējā trases virāžā piedzīvoja kritienu, kas liedza Latvijas komandai iegūt rezultātu komandu stafetē.

Nākamajā nedēļas nogalē, 13. un 14. janvārī, pasaules labākie kamaniņu sportisti turpinās cīņu Eberspächer Pasaules kausa ceturtajā posmā, kā arī 55. FIL Eiropas čempionātā Austrijā, Insbrukā.

Aicinām sekot līdzi Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem tiešraidē “TV6”, vietnē tv3.lv, “TV3 Play”, kā arī “Go3”.

 

Foto: FIL, Mareks Gaļinovskis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi