×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-09
Aicina Siguldas novada uzņēmējus iesaistīties tūrisma izstādē “Balttour 2024”

Siguldas novads jau izsenis ir aizraujošs galamērķis gan vietējiem, gan ārvalstu tūristiem. Lai veicinātu novada tūrisma potenciālu un piesaistītu jaunus ceļotājus, Siguldas novada Attīstības aģentūra aicina vietējos uzņēmējus piedalīties Siguldas novada stendā Baltijā lielākajā starptautiskajā tūrisma izstādē-gadatirgū “Balttour 2024”, kas no 2. līdz 4. februārim norisināsies Rīgā.

Siguldas novada uzņēmēji aicināti līdz 21. janvārim (ieskaitot), sazināties ar Tūrisma nodaļas vadītāju Kristīni Junkuri, rakstot uz e-pasta adresi kristine.junkure@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 26309557, lai varētu apkopot informāciju par tūrisma un aktīvās atpūtas iespējām, maršrutiem, plānotajiem pasākumiem un citām aktivitātēm Siguldas novadā 2024. gadā. Siguldas novada uzņēmējiem šī ir lieliska iespēja iepazīstināt un reklamēt savu pakalpojumu un preci kā Latvijas, tā ārvalstu tūristiem.

“Balttour” ir nozīmīgs tūrisma notikums Baltijā, kas ceļotājiem palīdz izvēlēties galamērķus un saplānot ceļojumus, savukārt tūrisma nozares profesionāļiem tā ir platforma, kur iegūt jaunus kontaktus un veidot sadarbības.

Aicinām novada uzņēmējus izmantot šo iespēju.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi