×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-10
Aicina pieteikt kandidātus titulam “Gada cilvēks tūrismā 2023”

Tūrisma ziņu portāls “BalticTravelnews.com” veic tūrisma nozares profesionāļu aptauju, lai noskaidrotu pretendentus titulam “Gada cilvēks tūrismā 2023”. Laureātus paziņos tūrisma izstādes “Balttour 2024” laikā, kas norisināsies 2. februārī.

Latvijas tūrisma nozares balva “Gada cilvēks tūrismā” tiek pasniegta aizvadītā gada labākajiem tūrisma nozares vadītājiem, pārstāvjiem vai atbalstītājiem, kuri ir devuši nozīmīgu ieguldījumu Latvijas tūrisma biznesa attīstībā, popularizēšanā un aizstāvējuši tūrisma nozares intereses. Balvas pretendents var būt arī veiksmīgs, atbildīgs sava biznesa vai aroda pārstāvis ar nevainojamu reputāciju, kurš ir kļuvis par savas jomas pionieri jeb līderi un par piemēru citiem tūrisma nozarē.

Balvai var izvirzīt pretendentus dažādās nominācijās – “Uzņēmējs/vadītājs naktsmītņu biznesā”, “Uzņēmējs/vadītājs tūrisma aģentūru un tūroperatoru biznesā”, “Uzņēmējs/vadītājs restorānu biznesā”, “Tūrisma informācijas centra vadītājs” un “Balva “Par ievērojamu ieguldījumu tūrisma attīstībā””. Kandidātu pieteikšana notiek līdz 17. janvārim, aizpildot veidlapu tiešsaistē vai rakstot uz e-pasta adresi info@travelnews.lv.

Latvijas tūrisma nozares atzinības balvu pasniedz ik gadu kopš 2004. gada tūrisma publiskā un privātā sektora pārstāvjiem vai tūrisma nozares atbalstītājiem par aktīvu un nozīmīgu darbību.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi