×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-12
Jauni digitāli risinājumi Siguldas novada sporta centru apmeklētāju ērtībām

Inčukalna, Krimuldas un Mālpils sporta centros ir uzstādīta un ieviesta vienota elektroniskā klientu karšu sistēma, lai sportotgribētājiem būtu ērtāka apmeklējuma pieredze.

Iepriekš, atnākot uz kādu no šiem sporta centriem un iegādājoties abonementu peldbaseinā, klientam tika izsniegta karte, kurā administratoram manuāli ar roku bija nepieciešams atzīmēt apmeklējumu skaitu. Tagad process ir pilnveidots, to digitalizējot un radot iesaistītajām pusēm mūsdienīgāku pieredzi.

“Digitalizācija ir prioritāte. Pašvaldība attīsta dažādus digitālus risinājumus, tostarp mobilās lietotnes “Sigulda” uzlabošanu, ēdināšanas apmaksas sistēmas “PAĒD!S” izveidi u.c. To visu darām ar mērķi, lai iedzīvotājam būtu ērtāka ikdiena un vieglāk pieejami pakalpojumi. Arī šeit esam raduši iespēju piedāvāt mūsu iedzīvotājiem ērtāku veidu, kā saņemt vēlamos pakalpojumus. Nākotnē arvien vairāk plānots paplašināt pakalpojumu klāstu, piemēram, izveidot iespēju digitāli iegādāties sporta centra abonementus un izīrēt sporta laukumus,” rezumē Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājas vietnieks Kristaps Zaļais.

Iegādājoties abonementu, Siguldas novada iedzīvotāji varēs to piesaistītSiguldas novada ID kartei (“S! kartei”) – uzrādot karti, darbinieks piereģistrēs klientu un noskenēs karti lasītājā. Ja tādas nav, tad apmeklētājam tiks izdota klienta karte, jo pakalpojumus aktīvi izmanto ne tikai Siguldas novada pašvaldības iedzīvotāji, bet arī apmeklētāji no citiem novadiem. Šīs kartes ir ar īpaši izstrādātu individuālu dizainu katram sporta centram, kas turpinās atspoguļot sporta centru vizuālo identitāti arī turpmāk. Noskenējot šo vai “S! karti” lasītājā, darbinieks redz, kāds pakalpojums tiek izmantots un izsniedz apmeklētājam skapīša atslēgu kopā ar čipu/aproci, kas ļauj redzēt apmeklētaja pavadīto laiku peldbaseinā vai sporta zālē. Šādā veidā automātiski tiek veidota apmeklētāju statistika un ir redzams gan pašreizējais apmeklētāju skaits, gan automātiski tiek veidotas nepieciešamās finanšu atskaites. Sporta centru pārstāvji aicina būt saprotošiem un aproces nodot noteiktajā laikā.

Par iespējamām atlaidēm sporta centros ar “S! karti”, kā arī ar jautājumiem par jauno elektronisko klientu karšu sistēmu var vērsties konkrētā sporta centra administrācijā.

Ja esi deklarēts Siguldas novadā un tev vēl nav “S! karte”, tad dodies uz kādu no Siguldas novada pašvaldības klientiem apkalpošanas centriem vai Siguldas novada Tūrisma informācijas centru. Karti var pieteikt arī mobilajā lietotnē. Sīkāka informācija pieejama šeit


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi