×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-15
Novadniekiem panākumi Eberspächer Pasaules kausā un FIL Eiropas čempionātā

13. janvārī Eberspächer Pasaules kausa ceturtā posma un 55. FIL Eiropas čempionāta pirmā sacensību diena iesakās ar sieviešu startiem un noslēdzās ar sieviešu un vīriešu divvietīgo ekipāžu cīņu par godalgām. Sacensībās augstus sasniegumus uzrādīja Siguldas novada kamaniņu braucēji.

Sieviešu konkurencē starp latvietēm labākā – siguldiete Elīna Ieva Vītola, kura pirmajā braucienā uzrādīja labāko starta laiku un finišēja 4. pozīcijā. Otrajā braucienā latvietei otrais labākais starts, bet trases izskaņā pieļautā kļūda liedza cīnīties par goda pjedestālu, divu braucienu summā Eberspächer Pasaules kausā izcīnot 8. vietu, bet 55. FIL Eiropas čempionātā – augsto 5. pozīciju.

Novadniecei Sigitai Bērziņai abos braucienos trešais labākais starta laiks un divu braucienu summā Pasaules kausā 15. pozīcija, bet 55. FIL Eiropas čempionātā – 12. vieta.

Vīriešu divvietīgo ekipāžu konkurencē Mārtiņš Bots/Roberts Plūme abos braucienos uzrādīja labāko starta laiku, bet divu braucienu summā latvieši gan 55. FIL Eiropas čempionātā, gan Eberspächer Pasaules kausa ceturtajā posmā kāpa uz goda pjedestāla otrā pakāpiena.

14. janvārī Eberspächer Pasaules kausa ceturtā posma un 55. FIL Eiropas čempionāta otrā sacensību diena iesakās ar vīriešu sacensībām. Novadniekam Gintam Bērziņam pirmajā braucienā 11. labākais finiša laiks, bet otrajā braucienā latvietis pieļāva kļūdu trases vidus daļā un finišēja 14. pozīcijā, kas divu braucienu summā Eberspächer Pasaules kausā ļāva ierindoties 12. vietā, bet 55. FIL Eiropas čempionātā Gintam Bērziņam 10. vieta. Savukārt piektajā FIL U-23 Eiropas čempionātā Gintam Bērziņam zelta godalga.

Eberspächer Pasaules kausa ceturtais posms un 55. FIL Eiropas čempionāts noslēdzās ar komandu stafeti, kurā Latvijas valstsvienību pārstāvēja Elīna Ieva Vītola, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Kristers Aparjods un Marta Robežniece/Kitija Bogdanova. Latvijas komanda izcīnīja 5. vietu, bet 55. FIL Eiropas čempionātā šoreiz nācās samierināties ar 4. pozīciju.

Nākamnedēļ norisināsies starptautiskā treniņnometne 52. FIL Pasaules čempionāta mājvietā, Altenbergā, Vācijā. Savukārt, no 26. līdz 28. janvārim Altenbergas ledus trasē tiks aizvadītas svarīgākās sezonas sacensības – 52. FIL Pasaules čempionāts.

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem aicinām sekot līdzi tiešraidē “TV6”, portālā tv3.lv, “TV3 Play”, kā arī “Go3”.

 

Foto: FIL/ Mareks Gaļinovskis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi