×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-15
Novadniece Dženifera Ģērmane uzvar Eiropas kausa sacensībās kalnu slēpošanā

Latvijas sportiste, novadniece Dženifera Ģērmane 12. janvārī Austrijā svinēja uzvaru Eiropas kausa kalnu slēpošanā posma slaloma sacensībās. Arī nākamajā dienā, 13. janvārī, jauniete izcīnīja uzvaru Eiropas kausa kalnu slēpošanā posma slaloma sacensībās, tādējādi izcīnot divas pirmās vietas.

Līdz šim Eiropas kausos Dženifera 14 startos nebija tikusi pat trīsdesmitniekā, nopelnot tikai divus ieskaitītus rezultātus – 39. vieta 2020. gada februāra beigās Vācijā un pēc tam 35. vieta 2021. gada janvārī Šveicē. Taču jaunās sportistes reālais varējums un uzrādītie rezultāti pēdējos divos Pasaules kausa posmos vedināja uz ļoti augstu jeb godalgotu vietu izcīnīšanu Eiropas kausā.

Lai arī no pieciem posmiem Dženifera ir startējusi trijos (vienā nefinišēja), ar šīm te divām uzvarām viņai ar nopelnītajiem 200 punktiem ir izdevies pakāpties uz 4. vietu kopvērtējumā, tikai 10 punktiem šķirot no trijnieka un 54 no pirmās vietas.

Nākamais Eiropas kausa posms slalomā sievietēm paredzēts 21., 22. februārī Lihtenšteinā, bet jau nākamo otrdien Flahavā notiks slaloma sacensības dāmām Pasaules kausa posmā.

Lepojamies ar sasniegumiem un vēlam panākumus arī turpmāk!

 

Foto: EPA/Scanpix


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi