×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 28. aprīlis
Šodien sveicam: Gundega, Terēze
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-18
Līdz ar “Lidl” veikala atklāšanu Siguldā, radītas vairāk nekā 40 jaunas darbavietas

Latvijas ziemas sporta galvaspilsētā Siguldā ceturtdienas, 18. janvāra, rītā atklāts jaunākais “Lidl” veikals valstī. Gaišā un labi pamanāmā ēka atrodas Vidzemes šosejā 2, un ir jau 27. “Lidl” veikals Latvijā. Līdz ar tā atklāšanu, “Lidl” Siguldā radījis vairāk nekā 40 jaunas un labi apmaksātas darbavietas. Līdz ar “Lidl” atvēršanu Siguldā, veiktas satiksmes izmaiņas uz Vidzemes šosejas (A2) un Ventas ielā.

“Lidl” veikala atklāšanā piedalījās reģionālais vadītājs Edijs Vanags un “Lidl” Siguldas veikala vadītāja Laura Juhņeviča. Turpinot tradīciju “Ciemos pie investora”, veikala atvēršanas svētkos uzņēmēju sveica Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa un Siguldas novada Attīstības aģentūras direktors Uldis Dvinskis. Siguldas novada pašvaldība novērtē katra uzņēmēja ieguldījumu infrastruktūras sakārtošanā un jaunu darbavietu radīšanā novadā.

“Siguldas vilkme strauji palielinās. Priecājamies par uzņēmēju un investoru izvēli, kuri novērtē Siguldu kā vietu uzņēmējdarbības attīstībai. Katra jauna darba vieta, kas tiek radīta Siguldas novadā, ir vērtība. Ieguvēji no “Lidl” veikala atvēršanas Siguldā ir ne tikai novada iedzīvotāji, bet arī viesi, kuriem tagad būs vēl viens iemesls apstāties un iepazīt Siguldu,” saka Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja Līga Sausiņa.

Veikala “Lidl” darba laiks: pirmdienās–sestdienās no plkst. 7.30 līdz 22.00, svētdienās no plkst. 8.00 līdz 22.00. Klientu ērtībām izvietoti divi depozīta taromāti veikala iekštelpās, kuros iespējams arī ziedot Siguldas vientuļo senioru atbalstam. Apmeklētājiem pieejami dažādu izmēru iepirkumu ratiņi, tai skaitā bērniem, jaunajiem vecākiem un cilvēkiem ratiņkrēslos, kā arī iepirkumu groziņi ar riteņiem. Tāpat pieejamas labierīcību telpas un mazuļu pārtīšanas telpa.

Domājot par energoresursu taupīšanu, tādējādi veicinot “zaļāku” saimniekošanu, “Lidl” ēkai paaugstināts siltumefektivitātes līmenis, centralizēta gaisa ventilācijas kontroles sistēma, uzstādīts mūsdienīgs un elektrību taupošs LED apgaismojums iekštelpu un piegulošās teritorijas apgaismošanai. Apkurei, apgaismošanai un ventilēšanai 100 % izmantota Latvijas “zaļā elektrība”.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi