×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-18
Inciema tornī varēs noskatīties daudzsēriju filmu “Pansija pilī”

Daudzsēriju komēdija “Pansija pilī”, kas tapusi pēc Anšlava Eglīša populārā romāna motīviem, februārī būs skatāma Inciema tornī.

Astoņas sērijas pie skatītājiem Inciemā nonāks visa mēneša garumā plkst. 17.00 un 19.30:

2. februārī (1. un 2. sērija);

9. februārī (3. un 4. sērija);

23. februārī (5. un 6. sērija);

29. februārī (7. un 8. sērija).

Sižets: Ir pagājuši vairāki gadi, kopš jaundibinātā Latvijas valsts literātam Viktoram Eglītim piešķīrusi Inciema pusmuižu par nopelniem valsts labā. Kad viņš ar dēliem Anšlavu un Vidvudu beidzot ierodas to apskatīt, izrādās, ka īpašums ir galīgi nolaists un nedzīvojams. Turklāt zemes nomnieks Liepiņš vienā galā ierīkojis veikalu, bet otru atstājis "inventāram" – vecajiem baronlaiku kalpiem, kuri pēc kara nav atraduši sev citu mājvietu. Kad par spīti pirmajam pārsteigumam Eglīši nolemj muižu atjaunot un plašajās telpās ierīkot pansiju inteliģentiem ļaudīm, seko aizraujošu, komisku un romantisku notikumu virkne, kur visneparastākajos veidos krustojas pilsētas viesu, apkārtnes iedzīvotāju, muižas kalpu un latviešu kultūras dižgaru likteņi.

Aktieri: Gundars Āboliņš, Rihards Zelezņevs, Vilis Daudziņš, Guna Zariņa, Kaspars Znotiņš, Juris Strenga, Dace Everss, Lāsma Kugrēna, Jānis Jarāns, Dana Bjorka, Olga Dreģe, Ģirts Jakovļevs, Ivars Kalniņš, Alise Dzene, Kaspars Dumburs, Artūrs Skrastiņš, Inese Kučinska, Jēkabs Reinis, Gatis Maliks, Lauris Dzelzītis, Kristians Teterovskis un daudzi citi.

Režisori: Andis Mizišs, Marta Elīna Martinsone, Dāvis Sīmanis.

Biļetes tikai iepriekšpārdošanā Anšlava Eglīša ekspozīcijā. Biļetes cena 3 eiro.

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi