×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-19
Siguldas novada tūrisma piedāvājumu popularizē Helsinkos

Šīs nedēļas nogalē Gaujas Nacionālā parka tūrisma piedāvājumu ar zīmolu “Enter Gauja National park” prezentē Ziemeļvalstu lielākajā starptautiskajā tūrisma izstāde un reizē vienā no nozīmīgākajām nozares izstādēm pasaulē MATKA Helsinkos, Somijā. Siguldas novadu izstādē pārstāv Siguldas novada Attīstības aģentūras Tūrisma nodaļas vadītāja Kristīne Junkure.

“Man, Tūrisma nodaļas vadītājai, ir svarīgi piedalīties izstādē, pārstāvot Siguldas novadu ar vislielāko atbildību un lepnumu par to, cik daudz ko Siguldā ir iespējams piedzīvot, redzēt un izbaudīt. Milzīgu paldies saku novada tūrisma uzņēmējiem par atsaucību un aktīvu iesaisti materiālu nodrošināšanai izstādei Somijā, jo ziemeļu valstis kā tūrismā, tā uzņēmējdarbībā ir svarīgs tirgus,” stāsta Siguldas novada Attīstības aģentūras Tūrisma nodaļas vadītāja Kristīne Junkure.

Kopumā Latvijas stendā ar Gaujas Nacionālā parka tūrisma piedāvājumu tūrisma jomas profesionāļus un ceļotājus iepazīstinās pieredzējušie tūrisma speciālisti no Siguldas, Cēsu un Valmieras novada un “Enter Gauja” biroja.

Tūrisma izstādi MATKA  organizē jau vairāk nekā 30 gadus, pulcējot vairāk nekā 1000 izstādes dalībniekus – ceļojumu organizatorus, tūrisma galamērķus, tūrisma organizācijas – no vairāk nekā 90 valstīm un 50 000 līdz 80 300 ceļotājus. Šogad starptautiskā tūrisma izstāde norisināsās līdz 21. janvārim.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi