×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-22
Martā izskanēs pianista Andreja Osokina solo programmas pirmatskaņojums

2. martā plkst. 19.00 Siguldas koncertzālē “Baltais flīģelis” grandiozs notikums – talantīgais, daudzpusīgais un pasaules klausītāju atzinību guvušais latviešu pianists Andrejs Osokins pirmatskaņos savu jaunāko programmu “Andrejs Osokins – Robertam Šūmanim. Mīlestības vēstules Klārai”.

Jaunā Andreja Osokina koncertprogramma būs kā mīlestības duets starp diviem izciliem komponistiem – Robertu un Klāru Šūmaņiem. Tajā iekļauti pasaulē plaši zināmi Šūmaņa skaņdarbi – “Fantāzija”, “Arabeska”, “Trīs romances op. 28”, “Bērnu ainas”, “Traumerei” (“Sapņojums”) un daudzi citi, kas tika komponēti kā mīlestības vēstules topošajai sievai Klārai Vīkai, kad abiem tika liegts precēties un viņi bija spiesti dzīvot šķirti. Koncerta noslēgumā skanēs arī Klāras, nu jau kā Roberta Šūmaņa sievas skaņdarbi, kas būs kā viņas atbildes uz mīļotā vēstulēm. 

Programma būs romantiski virtuoza, krāšņa un aizraujoša, ģimenes un mīlestības tēmai veltīta. To bagātinās Andreja Osokina stāsti par abiem komponistiem un viņu radīto mūziku.

Šī ir jau ceturtā Andreja Osokina koncertprogramma, kas veltīta izciliem komponistiem, šoreiz Robertam Šūmanim – vienam no noslēpumainākajiem romantisma laika komponistiem, kurš pirmais sāka radīt mūziku kā savas dvēseles dienasgrāmatu. Šūmaņa mūzikā ir unikāls naivuma, trausluma, kā arī brāzmainas enerģijas un augstsirdības savienojums, kā arī tai piemīt ārkārtīgi liels emocionāls siltums un empātija. Turklāt viņš ir izcils nevainojamu melodiju izgudrotājs, kas spilgti atklāsies koncertā.

Biļetes cena – no 12 līdz 20 eiro. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīze” kasēs, tostarp tiešsaistē.Siguldas novada ID kartes īpašniekiem, iegādājoties biļetes iepriekšpārdošanā – 20 % atlaide, daudzbērnu ģimenēm – 40 %.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi