×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-22
Aicina “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas” dalībniekus novērtēt grāmatas

Siguldas novada bibliotēka līdz 31. janvārim aicina lasīšanas veicināšanas programmas “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija” dalībniekus novērtēt 2023. gada kolekcijas grāmatas.

Tīmekļa vietnē lasamkoks.lv, ievadot Siguldas novada bibliotēkas piekļuves kodu PHGEC, iespējams aizpildīt anketu par izlasītajām grāmatām. Anketa pieejama šeit.

 

 

Lasīšanas ekspertam jeb žūrijas dalībniekam:

  • jāsniedz neliela informācija par sevi;
  • jāatzīmē izlasītās grāmatas;
  • no izvēlētajām grāmatām ir jāizveido savs grāmatu tops;
  • jāuzraksta, kādēļ grāmatai piešķir pirmo vietu;
  • jānovērtē grāmatas izskats;
  • jāizsakās par sevi kā lasītāju.

Visus čaklos grāmatu vērtēšanas ekspertus sagaidīs Latvijas Nacionālās bibliotēkas sarūpēta pateicības balva un diploms, kā arī pavasarī būs žūrijas noslēguma pasākums Siguldas novada bibliotēkā.

Lasīšanas veicināšanas programma “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija” Latvijā darbojas no 2001. gada. Tā ir Kultūras ministrijas un Latvijas Nacionālās bibliotēkas finansēta Bērnu literatūras centra iniciatīva, un tiek īstenota ikvienā Latvijas novadā. Katrai vecuma grupai ieteiktās grāmatas lasa un vērtē bērni un jaunieši, bet no 2012. gada – arī pieaugušie. Programmas mērķis ir veicināt lasītprasmi un interesi par grāmatām.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi