×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-23
Jau ceturtdien, 25. janvārī, pirmais “S!-Slēpo” posms – treniņsacensības

Ceturtdien, 25. janvārī, aicinām piedalīties pirmajā sacensību posmā “S!-Slēpo 2024”, kas notiks Fischer slēpošanas centrā Siguldā. Treniņsacensībās var piedalīties ikviens slēpošanas entuziasts neatkarīgi no distanču slēpošanas prasmēm. Atvērtais starts no plkst. 18.00 līdz 19.30, bet reģistrācija jau no plkst. 17.30.

Sacensībās būs laika kontroles brauciens (brīvajā stilā) ar noteikta garuma distanci katrā grupā.  Mazākajām grupām, SV6 un SV8, būs 800 metru (4 x 200 metri) distance. SV10, SV12 un SV14 grupām 1,2 kilometru gara (1 x 1,2 kilometri) distance. Grupām SV16, SV meistari, SV50 un S40 grupām jāslēpo 6 kilometri (5 x 1,2 kilometri), bet SV junioriem, SV20, SV30 un V40 8,4 kilometru gara (7 x 1,2 kilometri) distance.

Pēc pirmā posma katrs dalībnieks saņems noderīgu piemiņas balvu no Fischer slēpošanas centra, kā arī gardas balvas no atbalstītājiem. Savukārt otrā posma noslēgumā tie dalībnieki, kuri startējuši abos posmos, piedalīsies kopvērtējuma apbalvošanā un loterijā, kur tiks izlozētas vērtīgas balvas no “Fischer Sports Latvia”. Pirmo trīs vietu ieguvēji katrā vecuma grupā kopvērtējumā tiks apbalvoti ar medaļām un atbalstītāju balvām.

Ieplāno un pieraksti – otrais posms jau 15. februārī Fischer slēpošanas centrā.

Reģistrēšanās sacensībām notiek gan iepriekš piesakoties un apmaksājot dalību tiešsaistē, gan arī uz vietas sacensību dienā. Siguldas novada iedzīvotāju ID karšu īpašniekiem dalībai sacensībās – 10 % atlaide. Dalībnieku reģistrācija notiek tiešsaistē tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv/starts Reģistrācijas beigu termiņš katram posmam ir iepriekšējā dienā līdz plkst. 15.00.

Rezultāti būs pieejami uzreiz pēc finiša sacensību vietā, kā arī tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv un www.fotofiniss.lv

Sacensības organizē Fischer slēpošanas centrs sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību un “Fischer Sports Latvia”. Paldies arī citiem atbalstītājiem – “Rāmkalniem” un ZS “Pīlādži”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi