×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-25
Deputāti lēmuši par Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājas Līgas Sausiņas atbrīvošanu no amata

Pamatojoties uz 15. janvārī saņemto iesniegumu no 14 domes deputātiem par Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājas Līgas Sausiņas atbrīvošanu no amata saistībā ar neuzticības izteikšanu, 25. janvāra domes sēdē izskatīts jautājums par domes priekšsēdētājas Līgas Sausiņas atbrīvošanu no amata.

14 deputātiem balsojot par (Ance Pētersone, Artūrs Caucis, Erlends Eisaks, Eva Viļķina, Ina Stupele, Jānis Paulovičs, Jānis Zilvers, Kristaps Zaļais, Linards Kumskis, Modris Jaunups, Reinis Ādamsons, Solvita Strausa, Zane Berdinska un Zane Segliņa), 5 – pret (Jānis Strautmanis, Līga Sausiņa, Mārtiņš Zīverts, Ņina Balode un Rūdolfs Kalvāns), pieņemts lēmums par domes priekšsēdētājas atbrīvošanu no amata, kas stājies spēkā ar tā pieņemšanas brīdi.

Saskaņā ar Siguldas novada pašvaldības domes saistošo noteikumu Nr. 8 “Siguldas novada pašvaldības nolikums” 16.1.2. apakšpunktu, kā arī Pašvaldību likuma 70. panta pirmās daļas 2. punktu, līdz domes priekšsēdētāja ievēlēšanai (līdz 2 mēnešiem), domes priekšsēdētāja pienākumus bez īpaša pilnvarojuma šobrīd pilda domes priekšsēdētāja vietnieks – Kristaps Zaļais.

Siguldas novada pašvaldības domē darbojas 19 deputāti, no kuriem 14 (Ance Pētersone, Artūrs Caucis, Erlends Eisaks, Eva Viļķina, Ina Stupele, Jānis Paulovičs, Jānis Zilvers, Kristaps Zaļais, Linards Kumskis, Modris Jaunups, Reinis Ādamsons, Solvita Strausa, Zane Berdinska un Zane Segliņa) iesnieguši pieprasījumu par domes priekšsēdētājas atbrīvošanu no amata.

Vēršam uzmanību, ka Siguldas novada pašvaldība turpina darbu ierastajā kārtībā, nodrošinot pakalpojumus, kā arī turpinot darbu pie 2024. gada budžeta izstrādes.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi