×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-26
Siguldas novada skolēni piedalās angļu un krievu valodas valsts posma olimpiādēs

Siguldas novada skolēni 2023./2024. mācību gada pirmajā pusgadā aktīvi piedalījās mācību priekšmetu novadu posma olimpiādēs, uzrādot ļoti augstus un izcilus rezultātus. Vairāki no tiem pierādījuši sevi un izcīnījuši iespēju startēt valsts posma olimpiādēs. Līdz šim notikušas valsts posma olimpiādes angļu valodā un krievu valodā, kuras no Siguldas novada pārstāvēja kopumā 10 skolēni.

 

 

 

Angļu valodas olimpiādes valsts posma 1. kārta norisinājās pērn decembrī:

  • 4.–6. klašu grupā novadu posmā piedalījās kopumā 2917 skolēni no Latvijas; 56 labākie tika uzaicināti un piedalījās valsts posmā, starp tiem Siguldas 1. pamatskolas 4. klases skolnieks Zemguss Lapiņš un Krimuldas vidusskolas 6. klases skolnieks Pēteris Olekšs;
  • 7.–9. klašu grupā novadu posmā piedalījās kopumā 3589 skolēni no visas Latvijas; uz valsts olimpiādi tika uzaicināti 78 labākie. Siguldas novadu valsts olimpiādē attiecīgajā klašu grupā pārstāvēja Arno Pušņins no Siguldas Valsts ģimnāzijas 9. klases, Eva Drozdova no Siguldas pilsētas vidusskolas 9. klases un Emīls Štāks no Siguldas 1. pamatskolas 9. klases;
  • 10–12. klašu grupā novadu posmā zināšanās sacentās 2484 skolēni, no tiem uz valsts posmu tika uzaicināti 62. Siguldas novadu valsts posma olimpiādē šajā klašu grupā pārstāvēja Evelīna Balode no Siguldas Valsts ģimnāzijas 11. klases. Evelīna ļoti veiksmīgi startēja I kārtā un iekļuva starp 21 labāko, kas sacentīsies II kārtā, apliecinot savas izcilās zināšanas angļu valodā.

Apsveicam novada skolēnus, skolotājus un skolēnu vecākus ar iegūtajiem rezultātiem! Novēlam veiksmi Evelīnai II kārtā!

Šā gada 9. janvārī Rīgā norisinājās krievu valodas olimpiādes valsts posms. Iespēju tajā piedalīties lielā konkurencē izcīnīja:

  • 8. klašu grupā B līmenī Agnese Dakstiņa no Siguldas pilsētas vidusskolas;
  • 10. klašu grupā A līmenī Lolita Kandavniece-Kurbanova no Krimuldas vidusskolas;
  • 11. klašu grupā B līmenī Sonora Saikova no Siguldas Valsts ģimnāzijas.

Sveicam Agnesi ar izcīnīto 3. vietu valstī un Lolitu ar iegūto atzinību!

 

Aktuālais valsts posma olimpiāžu norises grafiks apskatāms Valsts izglītības satura centra tīmekļa vietnē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi