×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-26
1.–3. klašu “Veiklības stafetēs” uzvar Krimuldas vidusskola

25. janvārī Krimuldas vidusskolā norisinājās skolu sporta sacensības “Veiklības stafetes” 1.–3. klašu grupām. Tajā piedalījās septiņas Siguldas novada skolas, kur no katras skolas tika veidota komanda ar 12 bērniem. No 1. klases – četras (divas meitenes un divi zēni), 2. klases – četras un no 3. klases – četras komandas.

Kopvērtējumā 1. vietu izcīnīja Krimuldas vidusskola (9 punkti), 2. vietu – Laurenču sākumskola (10 punkti), 3. vietu – Siguldas pilsētas vidusskola (11 punkti), 4. vietu – Mālpils vidusskola (22 punkti), 5. vietu – Siguldas 1. pamatskola (23 punkti), 6. vietu – Allažu pamatskola (30 punkti), 7. vietu – Mores pamatskola (35 punkti).

Skolu sporta sacensības bija piecas dažādas stafetes. Stafetēs tika izmantots dažāds inventārs un bija jāizpilda plašs, daudzveidīgs uzdevumu klāsts – jālec, jālien, jāripina bumbas, jāvelkas pa vingrošanas solu, jālec uz bumbas. Noslēgumā kamēr tika apkopoti rezultāti jauniešiem bija iespēja darboties ar bumbām pa visu sporta zāli.

2023./2024. mācību gadā skolas piedalās Konkursa “Gada skola sportā”, lai iegūtu punktus skolu sporta sacensībās. Katrās sacensībās iegūtie punkti katrai izglītības iestādei mācību gada ietvaros summējas, veidojot finansējumu papildus sporta inventāra, aprīkojuma iegādei vai citiem ar sportu saistītiem mērķiem.

Siguldas novada pašvaldības Sporta nodaļa izsaka pateicību par iesaisti un organizēšanu Krimuldas vidusskolas skolai, sporta skolotājiem Antrai un Lizai tāpat vecāko klašu audzēkņiem. Paldies dalībniekiem par dalību, savu veiklību stiprinot!

Nākamās Skolu sporta sacensības novadā:

  • 30. janvārī (2010.–2011. gadā dzimušie zēni un meitenes) un 13. februārī (2004.–2007. gadā dzimušie un 2012.–2013. gadā dzimušie zēni) Siguldas Sporta skolas telpās “Basketbols”;
  • 31. janvārī Netradicionālās skolēnu spēles 10.–12. klašu grupai, Siguldas Sporta centrā;
  • 6. februārī Mālpils Sporta centrā tiks noskaidrotas 3.–5. klašu labāka Siguldas novada zēnu un meiteņu komanda “Tautas bumbas” spēlē, kur uzvarētāj komanda zēniem un meitenēm dosies uz reģiona sacensībām Alūksnē.

 

Informāciju sagatavoja: Madara Akmentiņa
Foto: Madara Akmentiņa


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi