×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-26
NVO pārstāvji var pieteikties izglītojošām mācībām

No 5. līdz 16. februārim Rīgas reģionā reģistrēto nevalstisko organizāciju (NVO) pārstāvjiem iespējams piedalīties bezmaksas mācībās “NVO akselerators”. Semināra lektori dalīsies zināšanās, lai ieviestu dzīvē nekormerciālas idejas uzņēmējdarbības vides uzlabošanai Rīgas plānošanas reģionā.

Dalībniekiem jābūt pilngadīgiem, kā arī saistītiem ar Rīgas plānošanas reģionā dibinātu NVO kā biedram, brīvprātīgajam, darbiniekam vai amatpersonai. Rīgas plānošanas reģions ir Rīga, Jūrmala, Salaspils, Ķekavas, Ropažu, Siguldas, Olaines, Ādažu, Mārupes novadi. Vienu organizāciju var pārstāvēt maksimums divi dalībniekiem, taču priekšroka tiem, kas pārstāv organizāciju kā viens dalībnieks, jo vietu skaits mācībās ierobežots – 10 dalībnieki.

Mācības notiks Rīgā klātienē Eiropas Savienības mājā, Aspazijas 28. Mācību cikla norise – no 5. līdz 16. februārim, mācību rezultātā tiks izsniegts projekta sertifikāts. Nodarbības notiks 5., 8.,12.,14. un 16. februārī no plkst. 9.30 līdz 16.30.

Lekciju tēmas:

  • idejas prezentācija un uzlabošana (darbs ar dažādām sagatavēm – biznesa modeļi un projekta kanva);
  • projektu vadība (kā praktiski izprast un pielietot Agile);
  • ilgtspēja (tendences un iespējas Latvijā un Eiropā);
  • finanses (no pamata lietām līdz projekta pieteikuma budžeta sagatavošanai: piemēri no prakses, gadījumu analīze, projektu budžetu analīze, savas idejas finanšu plāna izstrādne);
  • no idejas uz rīcību (uzlaboto ideju prezentācijas, ekspertu ieteikumi idejas ieviešanai, sertifikātu izsniegšana).

Par lektoriem:

  • Iveta Cīrule, Dr.sc.administr., Liepājas Universitātes asociētā profesore; starptautisko projektu vadītāja; EPALE Rīgas reģiona koordinatore;
  • Vitālijs Berežaņins, MBA, sertificēts SCRUM meistars Certified ScrumMaster (CSM) un sertificēts produktu izstrādes meistars (Advanced Certified Scrum Product Owner (ACSPO), projektu vadības lektors, ilggadējs pieaugušo izglītības programmas “Mācības pieaugušajiem” lektors projektu vadībā, uzņēmuma “C.T.co” klientu pieredzes vadītājs;
  • Inga Uvarova, MBA, Phd kandidāte biznesa vadībā,  SIA “ArtSmart” dibinātāja un valdes locekle, Banku augstskolas lektore, biznesa ilgtspējas un aprites ekonomikas eksperte.

Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās līdz 31. janvāra plkst. 22.00, aizpildot tiešsaistes anketu. Vairāk informācijas šeit


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi