×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 28. aprīlis
Šodien sveicam: Gundega, Terēze
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-29
Inčukalna pirmsskolas izglītības iestādei “Minka” ir jauna vadītāja

Noslēdzies konkurss uz Inčukalna pirmsskolas izglītības iestādes “Minka” vadītāja/-as amata vakanci. Siguldas novada pašvaldības 2024. gada 25. janvāra domes sēdē deputāti nolēma par “Minkas” jauno vadītāju uz nenoteiktu laiku ar 29. janvāri iecelt Ingrīdu Šerstu, kura līdz šim pirmsskolas izglītības iestādē pildīja vadītājas vietnieces izglītības jomā amata pienākumus.

Ingrīda Šersta ieguvusi profesionālo bakalaura grādu ar pirmsskolas un sākumskolas skolotāja kvalifikāciju Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskolā.

Darba pieredzi pirmsskolas pedagoģijā sākusi jau jaunības gados, uzsākot darbu kā skolotāja palīdze, un secīgi, studējot augstskolā kā pirmsskolas izglītības skolotājs. Kādu laiku pamēģinājusi savu profesionālo darbību citā darba sfērā, kas saistīta ar komunikāciju un sadarbību.

Pēdējo desmit gadu laikā Ingrīda Šersta atgriezusies pedagoģijā ar jau citu pieredzi un skatu uz šo darbu, kā arī papildinājusi savas zināšanas pedagoģiskajā jomā. Paralēli darbam pirmsskolas izglītības iestādē viņa ieguvusi profesionālo maģistra grādu speciālajā pedagoģijā un speciālās izglītības skolotāja kvalifikāciju Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā. Tāpat arī I. Šersta apguvusi virkni profesionālās pilnveides kursus, tajā skaitā Montesori pedagoģijā, kā arī attīstījusi savas kompetences un prasmes strādājot ar bērniem, kuriem ir īpašas vajadzības, pielāgojot tiem atbilstošas mācību metodes un atbalsta pasākumus. Liels ikdienas darbs ieguldīts sadarbības veidošanā ar bērnu vecākiem, izglītojot un atbalstot tos, vadot seminārus un nodarbības, kā arī daloties ar praktisku pieredzi ne tikai ar izglītojamo vecākiem, bet arī ar kolēģiem savā iestādē un ārpus tās.

Inčukalna pirmsskolas izglītības iestādē “Minka” par vadītājas vietnieci izglītības jomā I. Šersta sāka strādāt pērn. Startējot pašvaldības izsludinātajā konkursā, viņa apliecināja gatavību nākamam solim profesionālajā izaugsmē un kopīgi ar kolēģiem turpināt uzsākto darbu, pilnveidojot un uzlabojot izglītības iestādes vidi, komunikāciju un sadarbību ar darbiniekiem, izglītojamiem un viņu vecākiem.

Uz jautājumu, ko skolotāji un izglītojamie varēs sagaidīt no jaunās vadītājas, I. Šersta atbild: “Skolotāji un arī citi izglītības iestādes darbinieki – viennozīmīgi atbalstu, sadarbību un uz kopīgu mērķu realizēšanu balstītus lēmumus, kas pilnveidos Inčukalna pirmsskolas izglītības iestādi “Minka” un filiāles “Lapsiņa” darbību. Izglītojamie un viņu vecāki – sakārtotu un drošu vidi, atsaucīgus darbiniekus, kā arī savu profesionālo iemaņu un pieredzes integrēšanu iestādes un mācību darbā, profesionāli pilnveidojot skolotāju un skolotāju palīgu darbu, nodrošinot atbalstošu, kompetencēs balstītu izglītojošu, izzinošu un audzinošu vidi.”

Ar Inčukalna pirmsskolas izglītības iestādes “Minka” vadītāju var sazināties, rakstot uz e-pasta adresi ingrida.sersta@sigulda.lv.

 

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi