×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-29
Aizvadīts “S!-Fischer ziemas skolēnu čempionāta” pirmais posms

Piektdien, 26. janvārī, slēpošanas un biatlona bāzē “Jankas-Jaujas” aizvadīts pirmais “S!-Fischer ziemas skolēnu čempionāta 2024” pirmais posms. Čempionāts pulcēja teju divsimt skolēnu no 32 skolām Latvijā. Siguldas novadu šogad pārstāvēja jaunie censoņi no Siguldas 1. pamatskolas, Siguldas Valsts ģimnāzijas, Siguldas pilsētas vidusskolas un Laurenču sākumskolas.

Laurenču sākumskolas skolniece Luīze Čodere ieguva godpilno 3. vietu S12 grupā. Goda pjedestālu noslēdza arī Siguldas Valsts ģimnāzijas skolniece Keita Marcinkeviča, iegūstot 3. vietu S16 grupā. Savukārt vīriešu konkurencē 1. vietu izcīnīja Dāvis Kalniņš V18 grupā no Siguldas Valsts ģimnāzijas. Visi pirmā posma rezultāti pieejami tiešsaistē.

Otrais sacensību posms notiks 9. februārī Priekuļos, slēpošanas un biatlona centrā “Cēsis”, kur plānota klasiskā soļa disciplīna ar intervāla startu. Savukārt trešais posms notiks 8. martā sacensību mājas trasē Siguldā, Fischer slēpošanas centrā, kur plānota šķēršļu un veiklības distance brīvajā stilā un atsevišķs starts sprinta posmam. Pēdējā posmā plānota arī kopvērtējuma apbalvošana. Sacensību galvenā balva ir dāvanu karte 2000 eiro vērtībā no “Fischer Sports Latvia”, kas dod iespēju uzvarētāju skolai papildināt distanču slēpošanas invetāra krājumus, ko izmantot ikdienā skolu sporta nodrošināšanai.

Sacensības organizē Fischer slēpošanas centrs sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību, slēpošanas un biatlona centru “Cēsis” un Cēsu novada pašvaldību, slēpošanas, biatlona sporta bāzi “Jankas-Jaujas” un Aizkraukles novada pašvaldību, kā arī “Fischer Sports Latvija” un biedrību “A2”.

Čempionāta ideja savulaik radusies Siguldā, kur to organizēja kopš 2015. gada, ik reiz piesaistot arvien vairāk skolas un skolēnus no visas Latvijas. Čempionāts no vietēja mēroga sacensībām ir izaudzis līdz nacionālam līmenim.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi