×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-29
Allažu pamatskola saņem 5000 eiro finansējumu sporta dzīves uzlabošanai

Iesaistoties aktīva dzīvesveida atbalsta iniciatīvā “Kustība, kas vieno”, Allažu pamatskola janvāra pēdējā nedēļas nogalē VAS “Latvijas Loto” organizētajā interaktīvajā momentloterijā “Sporto visi” ieguvusi galveno laimestu – 5000 eiro sporta dzīves uzlabošanai. Allažu pamatskolai šajā loterijā veicies jau otro reizi.

Interaktīvās momentloterijas “Sporto visi” galvenais laimests pagājušajā nedēļas nogalē “izkrita” Egļupē, Allažu pagastā, Siguldas novadā, tāpēc, saskaņā ar loterijas noteikumiem, pie finansējuma 5000 eiro apmērā tikusi arī laimestam ģeogrāfiski tuvākā vispārizglītojošā skola, Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) projekta “Sporto visa klase” dalībniece –  Allažu pamatskola. Šādā veidā Allažu pamataskola kļūst par 16. skolu, kura projekta ietvaros 2023./2024. mācību gadā tiek pie finansējuma sporta dzīves uzlabošanai. Kas interesanti, trīs mācību gadu laikā Allažu pamatskola ieguvusi finansējumu jau otro reizi, kopumā saņemot 10 000 eiro sporta dzīves uzlabošanai.

Interaktīvā izloze “Sporto visi” ir daļa no VAS “Latvijas Loto” un Latvijas Olimpiskās komitejas kopīgi īstenotās aktīva dzīvesveida atbalsta iniciatīvas “Kustība, kas vieno”. Šīs iniciatīvas mērķis ir veicināt veselīgu dzīvesveidu un sportiskās aktivitātes visās vecuma grupās, vienlaikus ar loterijas palīdzību piesaistot līdzekļus atbalstam jauniešu sportam. Finansējumu iniciatīvai nodrošina ieņēmumi no divām nacionālā līmeņa sabiedriskā labuma mērķa loterijām – “Sporto visi” un “Sporta loterija”.

Šajā mācību gadā projektā “Sporto visa klase” pieteikušās 94 skolas, tāpēc katru nedēļu kāda no 94 Latvijas skolām saņems 5000 eiro sporta dzīves pilnveidošanai.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi