×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 28. aprīlis
Šodien sveicam: Gundega, Terēze
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-30
Aicinām izteikt viedokli par saistošo noteikumu projektiem

Aicinām ikvienu iesaistīties, izsakot viedokli par saistošo noteikumu projektiem. Līdz 13. februārim iespējams iesniegt priekšlikumus par četriem saistošo noteikumu projektiem – “Siguldas novada brīvpieejas bērnu rotaļu un sporta laukumu izmantošanas kārtība”, “Siguldas peldvietas izmantošanas kārtība”, “Siguldas novada sabiedriskās kārtības noteikumi” un “Mājas (istabas) dzīvnieku labturības noteikumi Siguldas novadā”.

Atgādinām, ka vēl līdz 2. februārim sabiedriskajai apspriešanai nodots saistošo noteikumu projekts “Grozījumi Siguldas novada pašvaldības domes 2023. gada 18. maija saistošajos noteikumos Nr. 8 “Siguldas novada pašvaldības nolikums””, līdz 5. februārim – saistošo noteikumu projekts “Par kapsētu uzturēšanu un lietošanu Siguldas novadā”, savukārt līdz 8. februārim priekšlikumus var iesniegt par saistošo noteikumu projektu “Par bērnu reģistrācijas, uzņemšanas un atskaitīšanas kārtību Siguldas novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs un vispārējo izglītības iestāžu pirmsskolas grupās”.

Ar saistošo noteikumu projektiem var iepazīties pašvaldības tīmekļa vietnes sadaļā “Pašvaldība” – “Dokumenti” – “Saistošo noteikumu projekti”.

Priekšlikumus var iesniegt:

  • elektroniski pašvaldības e-pakalpojumu portālā e.sigulda.lv (pakalpojums “Viedokļa izteikšana par saistošo noteikumu projektiem”), autorizējoties ar kādu no personas identifikācijas rīkiem;
  • iesnieguma formā, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, sūtot uz e-pasta adresi noteikumu.projekti@sigulda.lv;
  • klātienē jebkurā no novada klientu apkalpošanas centriem, aizpildot veidlapu papīra formā.

 

Iesnieguma veidlapa saistošo noteikumu projektiem (doc)

Iesnieguma veidlapa saistošo noteikumu projektiem (pdf)


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi