×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-30
Mālpils Kultūras centrā notiks grupas “Galaktika” koncerts

Jau sestdien, 3. februārī, pulksten 19.00 Mālpils Kultūras centrā viesosies populārā šlāgermūzikas grupa “Galaktika” ar jaunā albūma prezentācijas koncertu “Mums pieder tik daudz”.

Abiem grupas dibinātājiem – solistam Normundam Zušam un taustiņinstrumentālistam Vitoldam Gorņevam – pievienosies pavadošā grupa “Crazy Daisy”, kurā muzicē Raitis Keišs – bass, Gatis Ivans – ģitāras, Mikus Rullis – bungas, Haralds Stenclavs – taustiņinstrumenti.

Grupas dalībnieki saka: “2019. gadā tika plānots izdot trešo studijas albumu un, ar priecīgu sirdi, doties pie jums, taču tad, uznākot lielās dižķibeles gadiem, viss aprāvās, un dziesmas palika neizdziedātas un neizklausītas. Tāpēc šobrīd mēs nākam pie jums ar jaunu albumu un Vislatvijas koncerttūri “Mums pieder tik daudz”. Tas ir prieka mirklis, jo atkal varam būt kopā, varam viens otram sniegt labas emocijas – gan ar jaunām dziesmām, gan – pats galvenais – līdzās būšanu. Albumā iekļautas gan pirmspandēmijas laikā tapušās, gan klausītāju jau iemīļotās dziesmas “Lai mīlestības nepietrūkst”, “Lai put pa gaisu”, “Vasara Tevī” un citas. Esam arī ražīgi pastrādājuši, lai varētu jūs pārsteigt ar jaunumiem, un to būs daudz! Jums, skatītāji, esam sarūpējuši arī īpaši patīkamus pārsteigumus, un katru tikšanās mirkli droši varēs saukt par lielkoncertu, jo kopā ar mums uz skatuves būs arī kāds no jums. Visas koncerttūres laikā dzīvu un kvalitatīvu skanējumu palīdzēs nodrošināt mūsu draugi – grupa “Crazy Daisy”.”

Populāro grupu “Galaktika” dibināja divi talantīgi mūziķi – Normunds Zušs un Vitolds Gorņevs. Normunds Zušs ir mūzikas skolotājs, vadījis vairākus korus. Nu jau vairākus gadus Normunda balss skan arī “Latvijas Radio 2” ēterā, viņš vada arī populāro raidījumu “Latvijas sirdsdziesma”, savukārt pagājušā gada nogalē Normunds sāka jaunu muzikālu projektu “Aiz horizonta”, kurā piedalās viņa draugs un radio kolēģis Kaspars Markševics un  Liepājas teātra dziedošais aktieris un autosportists Viktors Ellers.

Biļetes pieejamas Mālpils Kultūras centra kasē, kases darba laikā un “Biļešu paradīzes” kasēs tiešsaistē


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi