×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-31
Novada skolu basketbola sacensībās pirmā vieta Siguldas Valsts ģimnāzijai

30. janvārī Siguldas Sporta skolā norisinājās skolu sporta sacensības basketbolā 2010. un 2011. gada dzimušajiem zēniem un meitenēm. Tajā piedalījās septiņas Siguldas novada skolas komandas meiteņu un zēnu grupā.

Zēnu konkurencē 4. vieta – Garlība Merķeļa Lēdurgas pamatskola, 3. vieta – Siguldas pilsētas vidusskola, 2. vieta – Laurenču sākumskola, 1. vieta – Siguldas Valsts ģimnāzija.

Meiteņu konkurencē 3. vieta – Garlība Merķeļa Lēdurgas pamatskola, 2. vieta – Siguldas pilsētas vidusskola, 1. vieta – Siguldas Valsts ģimnāzija.

Aprīlī uz Saldus Latvijas Skolēnu 77. spartakiādes basketbolā finālsacensībām no zēnu un meiteņu komandas dosies Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkņi. 

Katrā komandā ar Siguldas Sporta skolas kalendāru tika apbalvoti vērtīgākie spēlētāji:

  • Siguldas Valsts ģimnāzijā – Ralfs Garančs un Paula Mālniece;
  • Siguldas pilsētas vidusskolā – Dāvids Švāns un Kristiāna Murāne;
  • Laurenču sākumskolā – Kristaps Caucis;
  • Garlība Merķeļa Lēdurgas pamatskolā – Sabīne Kronberga.

2023./24. mācību gadā skolas piedalās Konkursa “Gada skola sportā”, lai iegūtu punktus skolu sporta sacensībās. Katrās sacensībās iegūtie punkti katrai izglītības iestādei mācību gada ietvaros summējas, veidojot finansējumu papildus sporta inventāra, aprīkojuma iegādei vai citiem ar sportu saistītiem mērķiem.

Siguldas novada pašvaldības Sporta nodaļa izsaka pateicību par iesaisti un organizēšanu Siguldas pilsētas vidusskolas skolotājai Leldei Bērziņai. Paldies dalībniekiem par dalību, savu basketbola prasmi uzlabojot un gūstot sacensību pieredzi!

Nākamās Skolu sporta sacensības novadā:

  • 31. janvārī Netradicionālās skolēnu spēles 10.–12. klašu grupai Siguldas Sporta centrā;
  • 6. februārī Mālpils Sporta centrā tiks noskaidrotas 3.–5. klašu labāka Siguldas novada zēnu un meiteņu komanda “Tautas bumbas” spēlē, kur uzvarētāju komanda zēniem un meitenēm dosies uz reģiona sacensībām Alūksnē;
  • 13. februārī (2004.–2007.g.dz. un 2012.–2013.g.dz. zēni) Siguldas Sporta skolas telpās “Basketbols’’.

Foto: Madara Akmentiņa
​Informāciju sagatavoja: Madara Akmentiņa


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi