×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-31
Pašvaldība turpina strādāt pie 2024. gada budžeta

Šobrīd Siguldas novada pašvaldības vadība kopā ar speciālistiem aktīvi strādā pie 2024. gada budžeta, lai tas būtu sabalansēts un to varētu izskatīt februāra domes komiteju sēdēs, virzot apstiprināšanai 15. februāra domes sēdē.

Šā gada budžets ir ļoti izaicinošs, tā plānošana paredz, ka, iespējams, gada ietvaros tiks veikti grozījumi. Piektdien, 26. janvārī, tika saņemta aktualizētā budžeta projekta redakcija, kurā budžeta iztrūkums bija aptuveni četri miljoni eiro, lai realizētu pašas nepieciešamākās vajadzības. Pašvaldības vadībai un speciālistiem intensīvi strādājot un risinot budžeta jautājumus, tiek meklēti risinājumi, lai budžets būtu sabalansēts. Tiek vērtēta dažādu projektu un citu aktivitāšu nepieciešamība, tostarp atalgojuma iesaldēšana deputātiem, papildus rodot risinājumus un veidojot ilgtspējīgu budžetu.

2024. gada budžeta prioritātes būs atbalsts novada iedzīvotājiem dažāda vecuma grupās – saglabāta brīvpusdienu sistēma novada izglītības iestādēs, likts uzsvars uz sociālo atbalstu, neaizmirstot par jaunu tehnoloģiju ieviešanu, digitalizāciju un izglītības jomu.

Veicinot atvērtību un ērtāku informācijas nodošanu iedzīvotājiem, no šā gada papildus jau ierastajai kārtībai pašvaldības domes sēžu tiešraides būs skatāmas arī pašvaldības sociālo tīklu vietnē “Facebook”. Tāpat paredzēts veikt uzlabojumus pašvaldības tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu, ka iedzīvotājiem pieejami arī lēmumprojekti pirms domes sēdes un tās laikā. Papildus tam pēc katras domes sēdes turpmāk tiks veidots kopsavilkums par būtiskākajiem lēmumiem, to publicējot pašvaldības informācijas kanālos.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi