×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-01-31
Siguldas jaunieši piedalās netradicionālās skolēnu sporta spēlēs

31. janvārī Siguldas Sporta centrā norisinājās sporta pasākums “Netradicionālās skolēnu spēles” 10.–12. klašu grupām. Tajā piedalījās trīs Siguldas novada vidusskolas, nolikumā paredzot, ka komandas sastāvs veidojas no 10., 11. un 12. klašu skolēniem. No Siguldas Valsts ģimnāzijas piedalījās četras komandas, Siguldas pilsētas vidusskolas startēja trīs komandas, bet no Mālpils vidusskolas – viena komanda.

Sporta pasākumā bija divi turnīri – dvieļu bols un 3x3 basketbola sacensības. Tāpat notika arī mini komandu sacensības, kur iekrātie punkti summējās kopvērtējumā. Komandu stafešu skrējienā pirmie bija no Siguldas Valsts ģimnāzijas B komandas, lēcienos ar aukliņu – Siguldas Valsts ģimnāzijas C komanda, stafetē uz klinšu sienas – Siguldas Valsts ģimnāzijas D komanda, basketbola soda metienos – Siguldas Valsts ģimnāzijas B komanda.

3x3 basketbola turnīra uzvarētāji bija Siguldas pilsētas vidusskolas A komanda, 2. vietu guva Siguldas Valsts ģimnāzijas C komanda, bet 3. vietā ierindojās Siguldas Valsts ģimnāzijas B komanda.

Dvieļu bolā turnīra uzvarētāji Siguldas Valsts ģimnāzijas C komanda, 2. vietā – Siguldas pilsētas viduskolas A komanda, 3. vietā – Siguldas Valsts ģimnāzijas D komanda.

Sacensību rezultāti:

  • 1. vieta – Siguldas Valsts ģimnāzijas C komanda (15 punkti);
  • 2. vieta – Siguldas Valsts ģimnāzijas B komanda (16 punkti),
  • 3. vieta – Siguldas Valsts ģimnāzijas D komanda (20 punkti);
  • 4. vieta – Siguldas pilsētas vidusskolas A komanda (22 punkti);
  • 5. vieta – Siguldas pilsētas vidusskolas C komanda (29 punkti);
  • 6. vietu – Mālpils vidusskolas komanda (33 punkti);
  • 7. vieta – Siguldas Valsts ģimnāzijas A komanda (37 punkti);
  • 8. vieta – Siguldas pilsētas vidusskolas B komanda (44 punkti).

2023./24. mācību gadā skolas piedalās Konkursa “Gada skola sportā”, lai iegūtu punktus skolu sporta sacensībās. Katrās sacensībās iegūtie punkti katrai izglītības iestādei mācību gada ietvaros summējas, veidojot finansējumu papildu sporta inventāra, aprīkojuma iegādei vai citiem ar sportu saistītiem mērķiem.

Siguldas novada pašvaldības Sporta nodaļa izsaka pateicību par iesaisti un organizēšanu Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta skolotājām Andai un Inetai, 12.d klases skolēniem Ričardam un Emīlam, kas “Skola2030” projekta ietvaros īstenojot sabiedrisko darbu – organizējot un vadot Siguldas novada “Netradicionālās skolēnu spēles” 10.–12. klašu grupām.

  • 6. februārī Mālpils Sporta centrā tiks noskaidrotas 3.–5. klašu labāka Siguldas novada zēnu un meiteņu komanda “Tautas bumbas” spēlē, kur uzvarētāju komanda zēniem un meitenēm dosies uz reģiona sacensībām Alūksnē;
  • 13. februārī (2004.–2007.g.dz. un 2012.– 2013.g. dz. zēni) Siguldas Sporta skolas telpās “Basketbols’’.

Foto: Madara Akmentiņa
Informāciju sagatavoja: Madara Akmentiņa


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi