×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-01
Siguldā viesosies komēdija “Aidā, piknikā!”

Svētdien, 11. februārī, plkst.19.00 ikviens aicināts Siguldas pagasta Kultūras namā uz izrādi “Aidā, piknikā!”, kuru autori, režisori un spēlmaņi ir Anna Šteina un Kārlis Anitens. Šī ir sadzīviska komēdija par latviešu piknikošanas tradīcijām, kurioziem un klišejām, par draugiem, kuri varbūt nemaz nav draugi un par mīlestības uguntiņas iedegšanos no jauna.

Gaidāmais pikniks ar sen neredzētajiem draugiem no studiju laikiem ir Modras un Maigoņa Cirvīšu lielākais notikums šomēnes. Kā uzskata vīrs un sieva, gatavošanās tam notikusi ļoti rūpīgi un pēc strikti izstrādāta plāna, jo draugu lēmums prasa zināmu piepūli – piknikam jānotiek astoņdesmito gadu stilā. Ir pašsaprotami, ka uz satraucošo atkalredzēšanos ar studiju biedriem pēc 15 gadu pārtraukuma Cirvīšu ģimene ar īrētu retro auto piknika norises vietā ierodas divas stundas pirms noteiktā laika. Kā varam nojaust, Cirvīšu ģimenes modelī valda stingra hierarhija, kurā galavārds visos jautājumos pieder Modrai (viņa nāk no dispečeru dzimtas), bet prognozes par tās vai citas darbības rezultātu – Maigonim (viņš ir sinoptiķis).

Iecerētā diena noteikti būtu izvērtusies grandiozos svētkos, ja vien... Intrigu neatklāsim, bet nekas piknika dienā nenotiks tā, kā Modra izplānojusi un Maigonis prognozējis. Taču negaidītie notikumi palīdzēs sievai un vīram pēc 25 gadu rutinētās laulības dzīves ieraudzīt vienam otru no jauna. Ak, jā... Un kas tā par ēterisku būtni, kura visu šo laiku saldi dus Cirvīšu ģimenes auto aizmugurējā sēdeklī? Tā ir Zane!

Biļetes cena ir 25 eiro. Biļetes pieejamas “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un tiešsaistē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi