×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-01
Valentīndienas koncerts ar Roberto Meloni un Jenny May Mālpilī

Visu mīlētāju dienā, 14. februārī, plkst. 19.00 Mālpils Kultūras centrā gaidāms īpašs Valentīdienai veltīts koncerts “Amore Mīla”, kurā skatītājus un klausītājus priecēs itāļu dziedātājs, pasākumu un televīzijas raidījumu vadītājs Roberto Meloni un mūziķe Jenny May.

Pērn divi temperamentīgi dziedātāji Roberto Meloni un Jenny May aizsāka romantiskus koncertus Latvijā. Šogad mūziķi sagatavojuši romantisku Valentīndienas koncertprogrammu visiem, kam mīlestība nav sveša. Tas nebūs parasts koncerts. Mūziķi jūs aicina uz īstu, privātu muzikālu tikšanos, atklājot par sevi patiesus un līdz šim nedzirdētus mīlestības stāstus. Nav svarīgi, vai esi attiecībās vai brīvs. Varbūt tieši koncertā sastapsi savu lielo mūža mīlestību.

Mīlestība nepazīst robežas. Kā Latvijā, tā Āfrikā ikviens vēlas būt mīlēts. Tieši tāpēc mūziķi izpildīs tautā zināmas kompozīcijas astoņās valodās. Koncertā izskanēs tādi grandi, kā “Besame Mucho”, “Mamma Maria”, kā arī Jenny May lielākie hiti “Es gribu vēl mīlēt”, “Bez puišiem nevar” un vēl citas iemīļotas kompozīcijas. Koncertā dzirdēsiet gan trauslas un dziļi personiskas, gan arī karstasinīgas un kaisles piepildītas  kompozīcijas. Jenny May un Roberto gaidīs jūs uz muzikālu Valentīndienas tikšanos.

Biļešu cena – 12, 15, 18, 20 un 22 eiro. Biļetes pieejamas Mālpils Kultūras centra kasē kases darba laikā un Biļešu Paradīzes kasēs, tostarp tiešsaistē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi