×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-02
Siguldas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādei “Ābelīte” – 50 gadu jubileja

Piektdien, 2. februārī, īpašs notikums ir Siguldas pilsētas senākajai pirmsskolas izglītības iestādei “Ābelīte” – tā sirsnīgā gaisotnē atzīmē 50 gadu jubileju.  Piecos gadu desmitos iestāde izveidojusies par spēcīgu kopienu, kurā valda cieņa, sadarbība un mīlestība pret katru bērnu.

Siguldas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes “Ābelīte” vadītāja Kristīne Medne stāsta, ka jubileja nav tikai skaitlis, šis ir laiks, kurā  atskatīties uz pagātni ar pateicību un lepnumu un vienlaikus ar prieku lūkoties nākotnē. “Bērnudārzā šobrīd kopumā strādā 44 pedagogi un tehniskie darbinieki. Lielākoties kolektīvs ir nemainīgs, aptuveni puse no kolēģiem iestādē strādā ilgstoši. Esam laba komanda, jo mūs vieno tādas vērtības kā sadarbība, cieņa un līdzatbildība. Kolēģi šai vietai jūtas piederīgi. “Ābelīte” ir mūsu kopīgās mājas, mūsu sirds un dvēsele,” saka Siguldas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes vadītāja.

Profesionālu, radošu un sirdssiltu pedagogu vadībā patlaban izglītības iestādi apmeklē 230 izglītojamie – lieliskie “Ābelītes” ziedi. Bērnudārzam ir savas tradīcijas, kas veicina izglītojamo zināšanu, prasmju un iemaņu apgūšanu, balstoties uz izglītojamo attīstību, vajadzībām un spējām, kurā viss notiek līdzsvarā ar dabu, ņemot vērā katra izglītojamā spējas.

Nozīmīgo jubileju “Ābelīte” piektdienas rītā iesāka ar aktivitātēm audzēkņiem, taču darba dienas izskaņā svinīgajā pasākumā pulcēsies pedagogi un iestādes darbinieki. Savukārt pavasarī iecerēts vēl viens jubilejas pasākums – šoreiz kopā ar bērniem un viņu vecākiem, kuru devums ir nenovērtējams.

Siguldas novada pašvaldība pirmsskolas izglītības iestādes “Ābelīte” kolektīvam 50 gadu jubilejā pateicas par radošumu un ilgtspēju, neizmērojamo mīļumu, labsirdību un empātiju, izturību un spēku, par aizrautīgu dinamiku, zināšanām un prasmēm, ko mūsdienu mainīgajā realitātē pacietīgi un ar lielu sirdsmīlestību iemācāt mazajiem cilvēkiem.

 

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi