×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 28. aprīlis
Šodien sveicam: Gundega, Terēze
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-05
Novadniekiem labi rezultāti Eberspächer Pasaules kausa posmā kamaniņās

Piektdien, 2. februārī, Nāciju kausā par vietu Eberspächer Pasaules kausa piektajā posmā cīnījās novadnieki, kamaniņu braucēji – Sigita Bērziņa un Gints Bērziņš. Sigita Bērziņa Nāciju kausā izcīna uzvaru, Gints Bērziņš finišēja 4. vietā. Savukārt no 3. līdz 4. februārim Vācijā aizvadīts Eberspächer Pasaules kausa piektais posms kamaniņās, kurā novadnieki startēja ar veiksmīgiem rezultātiem, gūstot arī godalgas.

Pārējie kamaniņu braucēji – Kristers Aparjods, Elīna Ieva Vītola, Kendija Aparjode, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme un Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts – ir izcīnījuši vietu stiprāko grupā pēc iegūtajiem punktiem pēdējos trijos Eberspächer pasaules kausa posmos. Savukārt jaunā sastāva duets Anda Upīte/Kitija Bogdanova Nāciju kausā nestartēja, jo sieviešu divvietīgajām ekipāžām nebūs cīņas par kvalifikāciju dalībnieku skaita dēļ.

3. februārī Eberspächer Pasaules kausa piektā posma pirmā sacensību diena iesākās ar vīriešu divvietīgo ekipāžu cīņu par medaļām. Latviju šajā disciplīnā pārstāvēja divi dueti: Mārtiņš Bots/Roberts Plūme un Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts. Novadnieks Mārtiņš Bots ar pārinieku Robertu Plūmi divu braucienu summā tūlīt aiz goda pjedestāla.

Pirmā sacensību diena noslēdzās ar vīriešu startiem un sieviešu divvietīgo ekipāžu sacensībām, kurās Latviju pārstāvēja Kristers Aparjods, Gints Bērziņš un Anda Upīte/Kitija Bogdanova. Gints Bērziņš pirmajā braucienā uzrādīja otro labāko starta laiku un finišēja ceturtajā pozīcijā. Tāpat otrajā braucienā latvietim otrais labākais starta laiks, bet trasē pieļautās kļūdas liedza cīnīties par goda pjedestālu, divu braucienu summā samierinoties ar 23. pozīciju. Tikmēr Kristers Aparjods izcīnīja bronzas godalgu un sieviešu divvietīgo ekipāžu konkurencē Anda Upīte/Kitija Bogdanova – sudraba godalgu.

Eberspächer Pasaules kausa piektā posma otrā diena iesākās ar sieviešu sacensībām, kurās Latviju pārstāvēja trīs sportistes: Elīna Ieva Vītola, Kendija Aparjode un Sigita Bērziņa. Elīna Ieva Vītola divu braucienu summā kāpa uz goda pjedestāla otrā pakāpiena. Sigitai Bērziņai ļoti labs pirmais brauciens un finišā otrā vieta, bet otrajā braucienā ledus sliktās kvalitātes dēļ vien 21. pozīcija, kas divu braucienu summā latvietei garantēja 14. pozīciju.

Pasaules kausa piektais posms kamaniņu sportā noslēdzās ar komandu stafeti, kurā Latvijas valstsvienību pārstāvēs Elīna Ieva Vītola, Kristers Aparjods, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme un Anda Upīte/Kitija Bogdanova. Latvieši trasē devās ar trešo starta numuru. Cīņā pret Rumānijas valstsvienību latvieši līdz pat pēdējai komandai noturēja līdera pozīciju, izcīnot otro medaļu komandu stafetē – šoreiz zelta.

Lepojamies ar sasniegumiem un vēlam panākumus arī turpmāk!

Nākamajā nedēļas nogalē, 10. un 11. februārī, Eberspächer Pasaules kauss kamaniņās turpināsies ar sesto posmu Oberhofas ledus trasē, Vācijā.

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem var sekot līdzi tiešraidē – “TV6”, portālā “tv3.lv”, “TV3 Play”, kā arī “Go3”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi