×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-05
Novadniece Dženifera Ģērmane – pasaules junioru čempione slalomā

Latvijas kalnu slēpotāja, Siguldas novadniece Dženifera Ģērmane Francijā notiekošajā Pasaules čempionātā junioriem uzrādījusi lielisku sasniegumu, gūstot čempiones titulu, aiz savas mammas Ullas Ģērmanes kļūstot par otro Latvijas kalnu slēpotāju, kura izcīnījusi medaļu pasaules junioru čempionātā, bet pirmo zelta medaļas ieguvēju.

Dženifera Ģērmane startēja ar sesto numuru un ļoti labi veica braucienu, tā brīža līderi Kornēliju Ēlundi apsteidzot par ceturtdaļsekundi un piesakot nopietnas pretenzijas uz titulu. Otrajā braucienā jaunajai sportistei izdevās palielināt pārsvaru un izcīnīt savu pirmo medaļu un Latvijas pirmo zeltu kalnu slēpošanā.

Pēdējo triju gadu laikā slēpošanā, ieskaitot arī distanču, šī ir trešā medaļa Latvijai. Pirms diviem gadiem distanču slēpošanā pasaules junioru čempionātā sudrabu ieguva Patrīcija Eiduka, bet zeltu Eiropas Jaunatnes festivālā sprintā izcīnīja Lauris Kaparkalējs.

Lepojamies sasniegumiem un vēlam panākumus arī turpmāk!

 

Foto: EPA/Scanpix


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi