×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-05
Piedzīvotas aizrautīgas brīvdienas tūrisma izstādē “Balttour 2024”

Nedēļas nogale aizvadīta tūrisma zīmē. Trīs dienas Ķīpsalā notiekošajā Baltijā vadošajā tūrisma izstādē-gadatirgū “Balttour 2024” apmeklētājiem bija iespēja iepazīt jaunus maršrutus un galamērķus un uzzināt svarīgākās ceļošanas aktualitātes, bet nozares profesionāļiem – dibināt kontaktus, veidot sadarbības un kaldināt idejas.

“Lai gan pēc trīs aktīvām dienām jūtams nogurums, pārņem gandarījums par piedzīvoto. Paldies Siguldas novada uzņēmējiem par atsaucību un sadarbību, jo viņu sagādātās dāvanas, atlaižu piedāvājumi un bukleti lieliski papildināja stendu, veidojot apmeklētāju rindas. Mūsu stends piesaistīja arī citu pašvaldību dalībnieku uzmanību. Saņēmām komplimentus par to, ka esam kā piemērs citiem – uz ko tiekties. Izrādās, esam padarījuši citus arī mazliet greizsirdīgus, jo daudzi novadi bija apvienojušies kopīgā stendā, taču mums  bija pašiem savs. Kopā ar uzņēmējiem mēs vārda tiešākajā nozīmē aizrāvām pārējos,” stāsta Siguldas novada Attīstības aģentūras Tūrisma nodaļas vadītāja Kristīne Junkure.

Siguldas novads izstādē piedalījās ar zīmolu “Sigulda aizrauj”, kurā apmeklētājus un viesus uzņēma Siguldas novada Attīstības aģentūras Tūrisma nodaļa, pasaulē novērtēti un tradīcijām bagāti sadarbības partneri – “Sigulda Adventures”, piedzīvojumu parks “Tarzāns” un Turaidas muzejrezervāts. Pārsteigumus un dažādus izdevīgus piedāvājumus izstādes apmeklētājiem Siguldas novada stendā sarūpēja JSK “Laimes zeme”, Siguldas futbolgolfa parks, krodziņš “Raganas Ķēķis”, Siguldas spieķu darbnīca, Krimuldas muižas vīni “Cremon”, rehabilitācijas centrs “Krimulda”, suvenīru un dāvanu veikals “Valenti” un “SPA Hotel Ezeri”.

Siguldas novada Attīstības aģentūra kā vienu no svarīgākajiem ieguvumiem uzsver iespēju klātienē satikt nozares profesionāļus, ar kuriem veidot ciešāku sadarbību. Veiksmīga saruna izvērtusies ar lietuviešu kolēģiem, kā arī notikušas iestrādes ar igauņiem. “Uzzinājām, ka oktobrī vairāk nekā divsimt igauņu  vienlaikus plāno viesoties Siguldā. Teica, lai pabrīdinām naktsmītnes un ēdinātājus, vajadzēšot arī mūsu iesaisti. Sadraudzējāmies arī ar kaimiņu novadiem. Lūk, cik daudz var piedzīvot esot uz vietas izstādē. E-pasti ir laba lieta, taču tie nekādi nespēj aizstāt klātienes tikšanās un sarunas,” saka Kristīne Junkure.

Attīstības aģentūras Tūrisma nodaļai jau esot idejas un plāns, kā vēl iespaidīgāk pārstāvēt Siguldas novadu starptautiskajā tūrisma izstādē-gadatirgū “Balttour”.

 

Foto: Viktorija Maško / FotobyVikii

 

Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi