×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-06
Siguldas novada skolas spēkojas “Tautas bumbas” sacensībās

6. februārī Mālpils Sporta centrā norisinājās “Tautas bumbas” sacensības 3.–5. klasēm. Tajā piedalījās astoņas Siguldas novada skolas – sešas meiteņu komandas un deviņas zēnu komandas jeb vairāk nekā 100 skolēnu.

Komandas veidoja sportotāji no Siguldas pilsētas vidusskolas, Laurenču sākumskolas, Siguldas 1. pamatskolas, Allažu pamatskolas, Garlība Merķeļa Lēdurgas pamatskolas, Inčukalna pamatskolas, Krimuldas vidusskolas un Mālpils vidusskolas. 

Zēnu grupa tika sadalīta divās apakšgrupās, kur izspēlēja katrs ar katru un tālāk no grupas devās divas labākās komandas, kas savstarpēji izspēlēja pusfinālu un finālu, lai noskaidrotu uzvarētāju zēnu konkurencē.

Zēnu konkurencē:

  • 1. vieta – Mālpils vidusskolai;
  • 2. vieta – Krimuldas vidusskolai;
  • 3. vieta – Siguldas pilsētas vidusskolas I komandai;
  • 4. vieta – Siguldas pilsētas vidusskolas II komandai;
  • 5.–8. vieta – Siguldas 1. pamatskolai, Garlība Merķeļa Lēdurgas pamatskolai, Laurenču sākumskolai, Allažu pamatskolai un Inčukalna pamatskolai­­­.

Meiteņu grupā tika izspēlēts viens aplis, katrai komandai ar katru, lai noskaidrotu labākās komandas “Tautas bumbas” sacensībās.

Meiteņu konkurencē 

  • 1. vieta – Laurenču sākumskolai;
  • 2. vieta – Siguldas 1. pamatskolai;
  • 3. vieta – Siguldas pilsētas vidusskolas I komandai;
  • 4. vieta – Krimuldas vidusskolai;
  • 5. vieta – Siguldas pilsētas vidusskolas II komandai;
  • 6. vieta – Inčukalna pamatskolai.

20. februārī uz Alūksni Vidzemes reģiona “Gauja” tautas bumbas sacensībām no zēnu un meiteņu komandas dosies uzvarētāju komandas, meitenēm – Laurenču sākumskola, zēniem ­– Mālpils vidusskola.

2023./2024. mācību gadā skolas piedalās konkursa “Gada skola sportā”, lai iegūtu punktus skolu sporta sacensībās. Katrās sacensībās iegūtie punkti katrai izglītības iestādei mācību gada ietvaros summējas, veidojot finansējumu papildu sporta inventāra, aprīkojuma iegādei vai citiem ar sportu saistītiem mērķiem.

Siguldas novada pašvaldības Sporta nodaļa izsaka pateicību par iesaisti un organizēšanu Mālpils sporta skolotājai Laurai un skolēniem. Paldies dalībniekiem par dalību, savu sportisko cīņas prasmi, uzlabojot un gūstot sacensību pieredzi! Tāpat  uzverētājiem veiksmi reģiona sacensībās.

Nākamās skolu sporta sacensības novadā:

  • 8. februārī (2008.–2009. gadā dzimušie zēni) Siguldas Sporta skolas telpās “Basketbols”;
  • 13. februārī (2004.–2007. un 2012.–2013. gadā dzimušie zēni) Siguldas Sporta skolas telpās “Basketbols”.

 

Informāciju sagatavoja: Madara Akmentiņa
Foto:  Madara Akmentiņa


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi