×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-07
Noritējusi pirmā tikšanās ar Bērnu kultūras konsultatīvo padomi

7. februārī kultūras centrā “Siguldas devons” norisinājās šogad pirmā tikšanās ar Bērnu kultūras konsultatīvo padomi – šoreiz ar Siguldas novada pirmsskolas izglītības iestādes “Saulīte” līdzdalību.

Bērnu kultūras konsultatīvā padome Siguldas novadā darbojas jau otro gadu. Tās darbība balstīta uz pieaugušo kultūras konsultatīvajai padomei līdzīgu mērķi – lai kopā darbotos un veicinātu pašvaldības kultūras politikas izstrādi un īstenošanu, kultūras aktivitāšu un kultūrvides attīstību Siguldas novadā. Šī ir lieliska iespēja sarunāties ar bērniem un kopīgi domāt par lietām, kuras mums palīdzētu veidot pievilcīgāku un draudzīgāku vidi tieši bērnu auditorijai.

Darboties kopā ar mazajiem padomdevējiem Siguldas novada Kultūras centrs uzsāka pagājušā gadā – gan organizējot iepazīšanos ar kultūras iestādēm, gan īstenojot radošus un pētnieciskus projektus.

Šogad Bērnu kultūras konsultatīvo padomi veidos sešas pirmsskolas iestāžu grupiņas. Sadarbība tiks veidota ar pirmsskolas izglītības iestādēm “Ieviņa”, “Saulīte” un “Pīlādzītis” Siguldas pilsētā, pirmskolas izglītības iestādēm “Krimulda” Krimuldā un “Ezerciems” Inciemā, kā arī Inčukalna pamatskolas pirmskolas grupu. 

Tiek plānots, ka sarunu rezultātā Bērnu kultūras konsultatīvā padome nonāks līdz konkrētām idejām, ko kultūras centros un bibliotēkās strādājošiem izdosies arī īstenot.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi