×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-08
8. februāra pašvaldības domes sēdē pieņemtie lēmumi

Ceturtdien, 8. februārī, Siguldas novada pašvaldības domes sēdē izskatīti divi jautājumi – par izmaiņām Siguldas novada pašvaldības domes Finanšu komitejas un Sociālās komitejas sastāvā.

Par Finanšu komitejas priekšsēdētāju apstiprināts pašvaldības domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Kristaps Zaļais.

Savukārt deputāte Līga Sausiņa, kura līdz 25. janvārim, būdama Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja, pildīja Finanšu komitejas priekšsēdētājas pienākumus, ievēlēta Sociālo un veselības jautājumu komitejas sastāvā, ņemot vērā, ka deputāts Jānis Zilvers bija iesniedzis lūgumu atbrīvot viņu no darba šajā komitejā, un dome to atbalstīja.

Nākamā Siguldas novada pašvaldības domes sēde notiks 15. februārī. Domes sēdes norisei varēs sekot līdzi arī tiešraidē pašvaldības tīmekļa vietnē, kā arī sociālo tīklu vietnē Facebook.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi