×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-12
Veiksmīgi aizvadīts Eberspächer Pasaules kausa sestais posms kamaniņu sportā

No 10. līdz 11. februārim Vācijā, Oberhofas trasē, norisinājās Eberspächer Pasaules kausa sestais posms kamaniņu sportā. Sacensības iesākās 10. februārī ar sieviešu un vīriešu divvietīgo ekipāžu sacensībām, kurās Latviju pārstāvēja trīs ekipāžas: Anda Upīte/Kitija Bogdanova, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme un Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts.

Vīriešu duetu konkurencē novadnieks Mārtiņš Bots ar pārinieku Robertu Plūmi izcīnīja ceturto vietu. Pirmajā braucienā latvieši uzrādīja trešo labāko starta laiku, bet finišēja septītajā pozīcijā. Otrajā braucienā duetam trešais labākais starta laiks un finišā piektā vieta braucienā, kas divu braucienu summā ļāva ierindoties tūlīt aiz goda pjedestāla.

Sestā Pasaules kausa pirmā sacensību diena noslēdzās ar sieviešu sacensībām, kurās startēja Kendija Aparjode, Elīna Ieva Vītola un Sigita Bērziņa. Novadniecei Sigitai Bērziņai šajās sacensībās izdevās sasniegt sezonas labāko rezultātu, izcīnot 7. vietu. Pirmajā braucienā novadniece uzrādīja otro labāko startu un finišēja trešajā pozīcijā. Savukārt, otrajā braucienā Bērziņai trešais starts, bet finišā 14. pozīcija. Savukārt Elīnai Ievai Vītolai pirmajā braucienā labākais starta laiks, bet finišā vien – 19. labākais rezultāts. Tāpat arī otrajā braucienā jaunā sportiste bija ātrākā startā un finišā uzrādīja piekto labāko laiku, kas latvietei ļāva pakāpties par desmit pozīcijām un izcīnīt dalītu devīto vietu ar Vācijas sportisti Melinu Fabienni Fišeri.

11. februārī otrā sacensību diena iesākās ar vīriešu sacensībām, kurās par godalgām cīnījās divi latvieši: Kristers Aparjods un Gints Bērziņš. Novadnieks Gints Bērziņš pirmajā braucienā uzrādīja ceturto labāko finiša laiku. Savukārt otrajā braucienā, izraujot trešo labāko startu, jaunais kamaniņu braucējs trasi veica ar 12. labāko rezultātu, kas divu braucienu summā garantēja vietu TOP12. Tikmēr Kristers Aparjods izcīna pirmo zelta godalgu šajā sezonā.

Eberspächer Pasaules kausa sestais posms noslēdzās ar komandu stafeti, kurā Latvijas valstsvienību pārstāvēja Kendija Aparjode, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Kristers Aparjods un Anda Upīte/Kitija Bogdanova. Kopumā komandu stafetē startēja astoņas komandas. Latvieši startēja ar piekto kārtas numuru un finišā kļuva par līderiem. Komandas brauciena izskaņā vācieši spēja apsteigt latviešus un izcīnīt uzvaru, Latvijas komandu atstājot otrajā pozīcijā.

Nākamajā nedēļas nogalē, 17. un 18. februārī, sacensības norisināsies turpat, Oberhofas ledus trasē. Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem aicinām sekot līdzi tiešraidē – televīzijas kanāla “TV6”, portālā “tv3.lv”, “TV3 Play”, kā arī “Go3”.

 

Foto: FIL/Mareks Gaļinovskis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi