×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-12
Norisinājies “S!-Fischer ziemas skolēnu čempionāts 2024” otrais posms

9. februārī slēpošanas un biatlona centrā “Cēsis” Latvijas skolu jaunatne mērojās spēkiem, lai sacenstos “S!-Fischer ziemas skolēnu čempionāts 2024” 2. posmā. Kopā startus aizvadīja 174 jaunieši no dažādām Latvijas skolām. Otrajā posmā intervāla startos jaunieši slēpoja klasiskajā solī, pievarot Cēsu trases dažādo reljefu. Labus rezultātus uzrādīja arī Siguldas skolu skolēni.

Sacensībās S10 grupā trešajā vietā ierindojās Marta Šnepa no Laurenču pamatskolas, savukārt V16 grupā otro vietu ieguva Siguldas pilsētas vidusskolas skolēns Roberts Tolpežņikovs. Sacensībās bija pārstāvētas arī Siguldas Valsts ģimnāzija un Siguldas 1. pamatskola. Ar izvērstākiem sacensību rezultātiem iespējams iepazīties šeit.

Jau mazāk kā pēc mēneša, 8.martā, interesenti tiksies sacensību aizsākumu pilsētā Siguldā, kur skolēni sacentīsies šķēršļu pārvarēšanas distancē, kā arī atsevišķā sprinta posmā.

Sacensību galvenā balva ir dāvanu karte 2000 eiro vērtībā no “Fischer Sports Latvia”, kas dod iespēju uzvarētāju skolai papildināt distanču slēpošanas invetāra krājumus, ko izmantot ikdienā skolu sporta nodrošināšanai.

Čempionāta ideja savulaik radusies Siguldā, kur čempionāts katru ziemu tiek organizēts kopš 2015. gada, piesaistot arvien vairāk skolas un skolēnus no visas Latvijas. Čempionāts no vietēja mēroga sacensībām ir izaudzis līdz nacionālam mērogam.

Pasākumu atbalsta Siguldas novada pašvaldība, Cēsu novada pašvaldība, Aizkraukles novads, “Fischer Sports Latvia”, “A2 Sigulda”, “Vauhti Ski Wax”, “One Way Sport”, “Livol Latvija”, “Herkuless”, “Maiznīca Flora”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi