×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-14
Novadniece iegūst Latvijas čempiones titulu šautriņu mešanā

10. februārī Rīgā tika aizvadītas līdz šim vērienīgākās Latvijas Darts virslīgas secensības šautriņu mēšanā “Latvijas Čempionāts 2024”. Uz sacensībām pulcējās rekordliels dalībnieku skaits – 246 šautriņu metēji. Pie sava pirmā Latvijas čempiones titula dāmu konkurencē tika novadniece Helēna Gleglu.

Dāmu konkurencē piedalījās 33 spēlētājas. Helēna Gleglu finālā ar 5:0 pārņēma čempiones titulu no pērnā gada čempiones Sarmītes Lavrentjevas.

Ar Latvijas čempionātu Helēna pieteikusi nopietnu startu jaunajai sezonai. Priekšā 10 sacensību posmi Latvijā. Nākamās sacensības norisināsies martā  – “Saldus Kauss 2024”. Kā sporta veidu šautriņmešanu Helēna iepazina 2014. gadā. Piedalījusies sacensībās gan Latvijā, gan Eiropā. 

Šautriņu mešanas sacensībās “Latvijas Čempionāts 2024” piedalījās arī novadnieks Nauris Gleglu, kurš A divīzijā ieguva 9. vietu.

Šautriņu mešanas sporta veids jeb darts (no angļu valodas) ir gan individuālais, gan pāru, gan komandu sporta veids. Šis ir ne tikai labs un jautrs laika pavadīšanas veids, bet arī nopietns sporta veids. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi