×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-19
Emīla Cipuļa četrinieks – dalītajā 1. vietā Pasaules kausa posmā bobslejā

Latvijas bobsleja pilota, Siguldas novadnieka Emīla Cipuļa četrinieka ekipāža svētdien Altenbergas trasē Pasaules kausa bobslejā septītajā posmā izcīnīja dalītu pirmo vietu.

Novadnieka Emīla Cipuļa kvartets pēc pirmā brauciena Alterbergas trasē (Vācija) uzrādīja otro labāko rezultātu, zaudējot četras sekundes simtdaļas vācieša Frančesko Frīdriha ekipāžai, bet otrajā braucienā abas komandas uzrādīja identisku rezultātu, izcīnot dalītu 1. vietu. Otrs Latvijas četrinieks ar Jēkabu Kalendu priekšgalā ieņēma astoto vietu.

Cipuļa komanda startēja ar Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Kristu Lindenblatu, ar kuriem izdevās uzrādīt otro labāko starta laiku – 5,10 sekundes. Brauciens pilotam padevās pārliecinošs, pieļaujot vien nelielas neprecizitātes, bet finišā – otrais labākais rezultāts, zaudējot vien 0,04 sekundes Frančesko Frīdriha kvartetam. Otrajā braucienā vēl par simtdaļu uzlabojot starta laiku, izdevās finišā sasniegt labāko laiku. Frīdriham braucienā otrais labākais rezultāts, bet divu braucienu summā abām ekipāžām zelta godalgas. Trešā vieta Simona Frīdli ekipāžai no Šveices.

Lēdurdzietis Emīls Cipulis atzina, ka ir gana priecīgs dalīt pjedestāla augstāko pakāpienu ar pieredzējušo Frīdrihu, kā arī ir gatavs sacensties ar mājniekiem arī citā Vācijas trasē Vinterbergā, kur jau nākamnedēļ sāksies Pasaules čempionāts.

 

Informāciju sagavētajā:
Latvijas Bobsleja un skeletona federācija

Foto: Viesturs Lācis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi