×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-19
Siguldiešiem bronza Vidzemes šaha čempionātā

Mālpils Sporta centrs 17. februārī “Ala Lignea” 1. Vidzemes novadu komandu šaha čempionātā uzņēma vienpadsmit komandas no Siguldas, Cēsīm, Valmieras, Limbažiem, Olaines, Valkas, Ķekavas, Madonas, Smiltenes un Gulbenes. Ar atsevišķu komandu turnīrā startēja arī mājinieki mālpilieši. Sacensībās labu sniegumu parādīja siguldieši, iegūstot godpilno trešo vietu.

Nezaudējot nevienā mačā ar citām komandām, par Vidzemes čempioni kļuva Ķekavas novada izlase (14 punkti), kuras sastāvā spēlēja lielmeistare, vairākkārtēja Latvijas čempione Laura Rogule. Otro vietu ieņēma Valkas izlase (11 punkti), bet trešo vietu, pēdējā kārtā apdzenot limbažniekus, ieguva Siguldas novada izlase (9 punkti). Mūsu novada komandā galdiņu secībā spēlēja meistarkandidāti Edgars Lelis, Ivars Jēkabsons, Visvaldis Gercāns un Sandra Harlinska.

Mālpils komanda ierindojās astotajā vietā, taču tai droši vien būtu veicies labāk, ja sacensību dienā nenāktos meklēt aizvietotāju saslimušam komandas dalībniekam. Balvu par individuālu trešo vietu pie 2. galdiņa ieguva Mālpils meistarkandidāts, sacensību direktors Ģirts Lielmežs – 5 punkti no 7 iespējamiem. Čempionātā rezultāti apskatāmi šeit

Sacensību norisi atbalstīja Siguldas novada pašvaldība, SIA “ALA Lignea” un Vidzemes plānošanas reģions. Sacensības, kuras šādā formātā notika pirmo reizi, rīkoja Siguldas šaha klubs.

Tuvākajās nedēļās Siguldā notiks divas šaha sacensības – Latvijas šaha čempionāta Vidzemes reģiona atlases sacensības, kas notiks Siguldas pagasta Kultūras namā no 1. līdz 3. martam, kā arī Siguldas valsts ģimnāzijas atklātais čempionāts 15. martā.
 

Informāciju sagatavoja:
Siguldas šaha kluba valdes loceklis Visvaldis Gercāns

Foto: Inese Volkova

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi