×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-20
Siguldā norisinājies loka šaušanas čempionāts

17. februārī gandrīz 50 šāvēju no visas Latvijas un arī viesi no Igaunijas spēkojās “Latvijas Apvidus loka šaušanas čempionāts telpās 2024” Siguldas 1. pamatskolas lielajā sporta zālē.

Šogad sacensībās tika šauti divi vingrinājumi (IFAA Flint round un IFAA indoor round), kas kopā veido 116 ieskaites šāvienus 6 līdz 27 metru distancēs. Lielākais dalībnieku skaits bija AMLB (vīrieši vecumā 21–54 ar garo loku) konkurencē, kurā Latvijas čempiona titulu un pirmo vietu izcīnija Kristaps Novads no “Savage Archers” loka šaušanas kluba. Lieliska debija arī otrā plašāk pārstāvētajā  AMBB-R (vīrieši vecumā 21–54 ar neaprīkotu rekursīvo loku) konkurencē bija Mikam Albertam Gudovskim no “AIM” loku šaušanas kluba, kurš līdz šim bija startējis junioru konkurencēs. Arī viņam pirmā vieta un izcīnīts Latvijas čempiona tituls.

Sacensībās izdevās uzlabot divus rekordus AFHB (sievietes vecumā 21–54 ar vēsturiskajiem lokiem) konkurencē, vienlaicīgi nacionālo rekordu laboja Dace Krēgere no Latvijas.

Siguldieši no vietējā loku šaušanas kluba “Stiegra” izcīnija divas zelta medaļas: Elīna Zālīte YAFFS-R (sievietes vecumā 17–20 ar pilnībā aprīkotu rekursīvo loku, sauktu arī par “olimpisko”) un Ainars Zālītis VMLB (vīrieši vecumā 55–64 ar garo loku).

Sacensību rezultāti meklējami šeit

Baltijas Apvidus loka šaušanas čempionāts telpās 2024 norisināsies Siguldā jau 9.–10. martā.

Sacensības tiek organizētas ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.


Informāciju sagatavoja:
Jānis Bērziņš

Foto: Anna Bērziņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi