×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-20
Ekspluatācijai nederīgu traktortehniku aicina noņemt no uzskaites norakstīšanai

Ja saimniecībā ir nolietojusies, izkomplektēta traktortehnika vai tās piekabe, kura vairs netiek plānota izmantot saimnieciskajai darbībai, Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra (VTUA) aicina to noņemt no uzskaites norakstīšanai. Traktortehnikas noņemšana no uzskaites norakstīšanai ir bezmaksas pakalpojums.

Lai īpašumā neuzrādītos traktortehnika un tās piekabes, kuras faktiski vairs neeksistē, jāiesniedz iesniegums tuvākajā VTUA klientu apkalpošanas vietā, pievienojot reģistrācijas apliecību un numura zīmi. Iesniegumu var iesniegt arī traktortehnikas tehniskās apskates veikšanas reizē. Iesnieguma veidlapu var atrast VTUA tīmekļa vietnes sadaļā “Traktortehnikas reģistrācijas veidlapas”.

Savukārt situācijā, ja reģistrācijas apliecība vai numura zīme ir nozaudēta, noņemšanu no uzskaites norakstīšanai arī var veikt, bet šajā gadījumā iesniedzamajā iesniegumā papildus jāuzrāda nozaudēšanas fakts.

Par traktortehnikas dokumentu atbilstību var ērti pārliecināties vienotajā zemkopības nozares e-pakalpojumu vietnē.

VTUA atgādina, ka traktortehnika, kurai ir nederīgi dokumenti, standartam neatbilstoša numura zīme un nav veikta tehniskās apskate, izmantošana ceļu satiksmē ir aizliegta. Savukārt ceļu satiksme ir it visur, kur iespējama braukšana, tai skaitā arī uz laukiem, teritorijās, fermās, objektos u.c. Traktortehnikai, tās piekabei vai agregātiem ir jābūt ekspluatācijā drošiem un jāatbilst izgatavotāja noteiktajam tehniskajam stāvoklim.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi