×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-22
Pašvaldība arī turpmāk nodrošinās bezmaksas ēdināšanu novada skolu un pirmsskolu audzēkņiem

Siguldas novada pašvaldības dome apstiprinājusi šā gada budžetu vairāk nekā 56 miljonu apmērā. Neskatoties uz visai sarežģīto budžeta sabalansēšanas procesu, ir saglabāti vairāki atbalsta pasākumi jeb pašvaldības brīvprātīgās iniciatīvas, sniedzot reālu atbalstu novada iedzīvotājiem. Viena no tām ir bezmaksas ēdināšana nodrošināšana Siguldas novada pirmsskolās un skolās Siguldas novadā deklarētajiem bērniem. Kopumā šim atbalstam šogad budžetā paredzēti turpat divi miljoni eiro.

No 2022./2023. mācību gada pašvaldība nodrošina bezmaksas ēdināšanu pirmsskolās un skolās skolēniem no 5. līdz 9. klasei. 10.–12. klasēs apmaksātas kompleksās pusdienas tiek nodrošinātas daudzbērnu ģimeņu, trūcīgo un maznodrošināto ģimeņu bērniem. Pirmsskolas izglītības iestādēs, tajā skaitā privātajās pirmsskolas izglītības iestādēs, kas atrodas novada teritorijā, bērniem tiek nodrošinātas brokastis, pusdienas, launags. Pašvaldība turpina līdzfinansēt pusdienas 1.–4. klašu skolēniem. Atgādinām, ka šajā mācību gadā Siguldas novada pašvaldības bērnudārzos un vispārizglītojošajās skolās izglītību apgūst vairāk nekā 5800 audzēkņi (pirmsskolas izglītības iestādēs – 1727 audzēkņi, skolās – 4153).

Siguldas novada pašvaldības Izglītības un sporta nodaļas speciālisti aicina vecākus izturēties atbildīgi attiecībā uz bezmaksas maltītēm un iestādes noteiktajā kārtībā savlaicīgi informēt atbildīgās personas, ja bērns neapmeklēs izglītības iestādi. Tāpat speciālisti norāda, ka vēl aizvien konstatētas pieteiktas, bet neapēstas maltītes, par kurām izdevumus sedz pašvaldība no sava budžeta līdzekļiem, tādēļ aicina vecākus būt atbildīgiem – šīs ir mūsu kopējās finanses.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi