×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-22
“JUMIS” klientiem piedāvā bez maksas izvest elektrotehniku

26. februārī Siguldas pilsētas atkritumu apsaimniekotājs SIA “JUMIS” saviem klientiem piedāvā bezmaksas elektrotehnikas izvešanu no to adresēm.

Pieteikšanās pakalpojumam, zvanot uz tālruņa numuru 26112288 vai rakstot uz e-pasta adresi info@jumis.lv.

Elektrotehnikas izvešanas akciju “JUMIS” rīko vienu reizi mēnesī, piedāvājot savākt un bezmaksas izvest jebkāda veida nolietotas un nederīgas sadzīves iekārtas un elektrotehniku – veļas mašīnas, televizorus, ledusskapjus, plītis, datorus, monitorus, telefonus u.c., ja iekārtu kopējais svars sasniedz un pārsniedz 40 kilogramus. Informācija par nākamajām plānotajām elektrotehnikas izvešanas akcijām pieejama šeit.

Nolietotā elektrotehnika tiek klasificētas kā videi kaitīgie atkritumi, jo var saturēt videi un cilvēkam bīstamas vielas. Visa veida nolietotās sadzīves un elektroiekārtas nedrīkst izmest sadzīves atkritumos, bet tās jānodod specializētam atkritumu apsaimniekotājam.

Ārpus individuālās tehnikas izvešanas, atbrīvoties no elektrotehnikas bez maksas iespējams arī atkritumu šķirošanas laukumā “Zemdegas” vai specializētajos konteineros.

Mazo elektrotehniku iespējams nodot specializētajos konteineros: “Rimi” (t/c “Šokolāde”, Strēlnieku ielā 2), “Mini Rimi” (Ventas ielā 1), “Maxima” (Leona Paegles ielā 3), zaļajā elektrotehnikas konteinerā pie t/c “Raibais suns”.

Mazo elektrotehniku bez maksas ikdienā var nodot arī “ZAAO” EKO laukumā Raganā, Vidus ielā 12, un “Clean-R” šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumā Inčukalnā pie dzelzceļa stacijas “Inčukalns” (no Plānupes ielas).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi