×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-23
22. februāra pašvaldības domes sēdē pieņemtie svarīgākie lēmumi

Ceturtdien, 22. februārī, Siguldas novada pašvaldības domes sēdē izskatīti 12 jautājumi, būtiskākie no pieņemtajiem lēmumiem apkopoti šajā rakstā. Plašāka informācija par sēdes norisi un lēmumiem pieejama pašvaldības tīmekļa vietnes sadaļā “Domes sēdes”.

► Par Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieci, kura koordinē pašvaldības funkciju īstenošanu un atbild par ar pašvaldības funkciju saistītajiem politikas plānošanas un ieviešanas jautājumiem Inčukalna pagasta, Krimuldas un Lēdurgas pagastu apvienības un Mālpils pagasta teritorijā, ievēlēta Siguldas novada pašvaldības domes deputāte Ina Stupele. Plašāka informācija.

► Atbalstīts apstiprināšanai dalībnieku sapulcē PSIA “Vangažu Avots” gada pārskats par 2023. gadu.
► Atbalstīts apstiprināšanai dalībnieku sapulcē SIA “Vangažu Namsaimnieks” gada pārskats par 2023. gadu.
► Atbalstīta Allažu pamatskolas un biedrības “Latvijas Olimpiskā komiteja” sadarbības līguma slēgšana par finansējuma pieņemšanu Allažu pamatskolai 5 tūkstošu eiro apmērā sporta dzīves norišu veicināšanai, sporta infrastruktūras uzlabošanai, sporta ekipējuma un inventāra iegādei.
► Pieņemts lēmums par Siguldas novada pašvaldības dalību sociālās uzņēmējdarbības grantu konkursā “Augšup” sadarbībā ar AS “SEB banka” un citiem programmas dalībniekiem, veicinot sociālās uzņēmējdarbības attīstību Siguldas novadā. Kā nosaka konkursa nolikums, granta pretendenti pieteikumus varēs iesniegt no 2. līdz 30. aprīlim. Papildu informācija sekos.
► Veikti grozījumi pašvaldības domes 2021. gada 22. decembra nolikumā Nr. 71/2021 “Nolikums nometņu projekta atbalstam”, papildinot nolikuma 51. punktu šādā redakcijā: “2024. gadā konkursu izsludina līdz 1. martam, nosakot termiņu projekta pieteikumu iesniegšanai – 14 kalendārās dienas no konkursa izsludināšanas. Informācija par pieteikumu iesniegšanu sekos.

Vienlaikus informējam, ka 22. februāra komiteju sēdēs pieņemti lēmumi, kas attiecināmi uz Attīstības un uzņēmējdarbības komitejas, Izglītības, kultūras, jaunatnes un sporta lietu komitejas priekšsēdētājiem. Pieņemot lēmumus, Siguldas novada pašvaldības domes deputāts Reinis Ādamsons ievēlēts par Attīstības un uzņēmējdarbības komitejas priekšsēdētāju, savukārt par Izglītības, kultūras, jaunatnes un sporta lietu komitejas priekšsēdētāju ievēlēts Siguldas novada pašvaldības domes deputāts, domes priekšsēdētāja vietnieks Kristaps Zaļais.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi