×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 28. aprīlis
Šodien sveicam: Gundega, Terēze
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-26
Novada kamaniņu braucēji mājas trasē uzrāda pārliecinošus rezultātus

No 24. līdz 25. februārim bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” norisinājās Eberspächer Pasaules kausa astotā posms kamaniņu sportā. Sacensībās piedalījās arī Siguldas novada kamaniņu braucēji, mājas trasē uzrādot pārliecinošus rezultātus.

Sestdien, 24. februārī, Eberspächer Pasaules kausa astotā posma pirmā sacensību diena iesākās ar sieviešu sacensībām, kurās Latvijas valstsvienību pārstāvēja četras sportistes: Kendija Aparjode, Sigita Bērziņa, Elīna Ieva Vītola un Zane Kaluma.

Novadniece Elīna Ieva Vītola mājas trasē izcīna sudrabu, vācietei Annai Berreiterei (Anna Berreiter) piekāpjoties vien par 0,018 sekundēm. Viena aiz otras ierindojās Kendija Aparjode un Sigita Bērziņa. Novadniecei Sigitai Bērziņai pēc labākā laika pirmajā braucienā divu braucienu summā izdevās izcīnīt astoto vietu.

Pirmā sacensību diena Siguldā noslēdzās ar vīriešu un sieviešu divvietīgo ekipāžu sacensībām, kurās Latviju pārstāvēja pieci dueti: Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts, Raimonds Baltgalvis/Vitālijs Jegorovs, kā arī Anda Upīte/Zane Kaluma un Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna.

Vīriešu divvietīgo ekipāžu konkurencē novadnieks Mārtiņš Bots ar pārinieku Robertu Plūmi abos braucienos uzrādīja otro labāko starta un labāko finiša rezultātu, iepriecinot sevi un līdzjutējus ar izcīnītu uzvaru mājas trasē.

Svētdien, 25. februārī, Eberspächer Pasaules kausa astotā posma otrā diena iesākās ar vīriešu sacensībām, kurās Latviju pārstāvēja četri sportisti: Kriters Aparjods, Gints Bērziņš, Roberts Dreimanis un Kaspars Rinks.

Gints Bērziņš pirmajā braucienā uzrādīja septīto labāko finiša laiku, bet otrajā braucienā latvietis sava pirmā brauciena rezultātu uzlaboja par 0,190 sekundēm un divu braucienu summā izcīnīja vietu labāko sešiniekā.

Eberspächer Pasaules kausa astotais posms noslēdzās ar trešo un noslēdzošo BMW Sprinta kausu, kurā par godalgām cīnījās 14 Latvijas sportisti: Kendija Aparjode, Zane Kaluma, Sigita Bērziņa, Elīna Ieva Vītola, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts, Anda Upīte/Zane Kaluma, Viktorija Ziediņa/ Selīna Elizabete Zvilna, kā arī Kristers Aparjods un Gints Bērziņš.

Sieviešu konkurencē labāko sešinieku noslēdza Sigita Bērziņa. Elīnai Ievai Vītolai trasē pieļauto kļūdu dēļ nācās samierināties ar 12. pozīciju. Tikmēr vīriešu konkurencē Gintam Bērziņam gūta 6. vieta.

Vīriešu divvietīgo ekipāžu konkurencē vēl viena zelta medaļa Mārtiņam Botam/Robertam Plūmem, kuri tuvākos sekotājus, vāciešus Vendlu/Arltu (Wendl/Arlt) apsteidza par 0,087 sekundēm.

Jau šajā nedēļas nogalē, 2. un 3. martā, bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” norisināsies Eberspächer Pasaules kausa devītais posms, ar kuru noslēgsies 2023./2024. gada starptautiskā kamaniņu sporta sezona.

Ja brīvdienās nevarēsi sportistus atbalstīt klātienē, aicinām sekot līdzi startiem tiešraidē – “TV6”, vietnē “tv3.lv”, “TV3 Play”, kā arī “Go3”.

 

Foto: Mārcis Gaujenietis

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi